CHP'Lİ VEKİLLER PATLAMA ANINI ANLATTI

Kocaeli 18.02.2016 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP'Lİ VEKİLLER PATLAMA ANINI ANLATTI

Ankara’da gerçekleşen bombalı saldırı sonrası CHP Kocaeli milletvekilleri de meclis çalışmalarını yarıda bırakıp, patlamanın meydana geldiği yere giderek bilgi almaya çalıştı.

CHP’li Haydar Akar, şiddetli patlamayı Meclis'ten duyduklarını söyledi, terörün hiçbir zaman başarılı olamayacağını bildiklerini söyledi. CHP Kocaeli Milletvekilleri’nin görüşleri şöyle: HAYDAR AKAR: “Bir grup arkadaşımız patlama yerini, bir grup arkadaşta hastaneleri gezdik. Yaralıların durumu birkaç kişi dışında çok kötü değildi. Tabi maalesef 28 kişi hayatını kaybetti. Terörün hiçbir zaman başarılı olamayacağını biliyoruz. Hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyoruz”  TAHSİN TARHAN: “Gerçekten üzücü bir olay yaşadık. Olay anında oraya gitmemizle de büyük bir şok yaşadık. O sırada genel kuruldaydık, ses bütün binada hissedildi. Olay yeri meclise 10 dakika bir mesafedeydi, yürüyerek ulaşım sağladık. Orada servisine binerek akşam evine giden masum insanlar vardı. Terörü lanetliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun.”  FATMA KAPLAN HÜRRİYET: “Teröre lanet olsun. Çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Patlamanın hemen ardından olay yerindeydik ve görüp de söyleyemediğimiz pek çok görüntü ile karşılaştık. Araçların etrafında korkunç görüntüler vardı. Hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”
Ankara’da gerçekleşen bombalı saldırı sonrası CHP Kocaeli milletvekilleri de meclis çalışmalarını yarıda bırakıp, patlamanın meydana geldiği yere giderek bilgi almaya çalıştı.
CHP’li Haydar Akar, şiddetli patlamayı Meclis'ten duyduklarını söyledi, terörün hiçbir zaman başarılı olamayacağını bildiklerini söyledi.
CHP Kocaeli Milletvekilleri’nin görüşleri şöyle:

HAYDAR AKAR: “Bir grup arkadaşımız patlama yerini, bir grup arkadaşta hastaneleri gezdik. Yaralıların durumu birkaç kişi dışında çok kötü değildi. Tabi maalesef 28 kişi hayatını kaybetti. Terörün hiçbir zaman başarılı olamayacağını biliyoruz. Hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyoruz” 

TAHSİN TARHAN: “Gerçekten üzücü bir olay yaşadık. Olay anında oraya gitmemizle de büyük bir şok yaşadık. O sırada genel kuruldaydık, ses bütün binada hissedildi. Olay yeri meclise 10 dakika bir mesafedeydi, yürüyerek ulaşım sağladık. Orada servisine binerek akşam evine giden masum insanlar vardı. Terörü lanetliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun.” 
FATMA KAPLAN HÜRRİYET: “Teröre lanet olsun. Çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Patlamanın hemen ardından olay yerindeydik ve görüp de söyleyemediğimiz pek çok görüntü ile karşılaştık. Araçların etrafında korkunç görüntüler vardı. Hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.