19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’li Vekiller Viyadükte!

Siyaset 29.11.2018 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Vekiller Viyadükte!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana Viyadük faciası sonrası CHP’li Milletvekilleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Genel Merkez tarafından görevlendirilen vekiller, olayın takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Fatma Kaplan Hürriyet ile İstanbul Milletvekili Ali Şeker iş kazasının yaşandığı Kuzey Marmara Otoyolu Gebze Tavşanlı Viyadüğü’nde incelemelerde bulundu. Olay duyulmasının ardından bölgeye giden ilk Vekil olan Tahsin Tarhan, “Kocaeli Gebze İlçemizde Tavşanlı mevkiinde inşaatı devam eden viyadükte meydana gelen vahim kazada enkaz altında kalarak hayatını kaybeden emekçilerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.” Açıklamasını yaptı. HÜRRİYET: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ CHP Genel merkezi tarafından görevlendirilen Fatma Kaplan Hürriyet ise yatığı açıklamada şunları söyledi, “Valilikten olay yerinden de aldığımız bilgilerde normalde 2 günde bir beton blok atılması gerekiyormuş. Ama havaların soğuması nedeniyle 3-3,5 güne çıkarılmış. Ama belli ki bu da yetmemiş, hava koşulları hesaba katılmadan böyle bir elim kaza meydana geliyor. Çok ince çalışılıyor anladığımız kadarıyla çok ince demirler kesilerek çalışılıyor. Teknik incelemelerden sonra daha detaylı açıklama yapacağız ama biz bütün iş kazalarında öngörülemeyen şeyler nedeniyle ya da öngörülmesi gereken, hesaplanması gereken şeyler varken hesaplanmaması ne yazık ki insanlarımızın hayatına mal oluyor. Biz bir insanımız bile hayatını yitirdiğinde bu hepimizi ciddi anlamda yürekten yaralayan şeyler. İncelemelerimize devam edeceğiz. Tabi ki buradaki teknik heyetin gönderdiği raporlara da bakacağız. Ne kadar şaibe var ya da yok bunları da inceleyeceğiz. Bizler teknik insanlar değiliz. Çok net şeyler söylemeye de yetkin değiliz. Ama biz de bu olayın takipçisi olacağız.” diye konuştu.
Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana Viyadük faciası sonrası CHP’li Milletvekilleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Genel Merkez tarafından görevlendirilen vekiller, olayın takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Fatma Kaplan Hürriyet ile İstanbul Milletvekili Ali Şeker iş kazasının yaşandığı Kuzey Marmara Otoyolu Gebze Tavşanlı Viyadüğü’nde incelemelerde bulundu. Olay duyulmasının ardından bölgeye giden ilk Vekil olan Tahsin Tarhan, “Kocaeli Gebze İlçemizde Tavşanlı mevkiinde inşaatı devam eden viyadükte meydana gelen vahim kazada enkaz altında kalarak hayatını kaybeden emekçilerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.” Açıklamasını yaptı.

HÜRRİYET: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

CHP Genel merkezi tarafından görevlendirilen Fatma Kaplan Hürriyet ise yatığı açıklamada şunları söyledi, “Valilikten olay yerinden de aldığımız bilgilerde normalde 2 günde bir beton blok atılması gerekiyormuş. Ama havaların soğuması nedeniyle 3-3,5 güne çıkarılmış. Ama belli ki bu da yetmemiş, hava koşulları hesaba katılmadan böyle bir elim kaza meydana geliyor. Çok ince çalışılıyor anladığımız kadarıyla çok ince demirler kesilerek çalışılıyor. Teknik incelemelerden sonra daha detaylı açıklama yapacağız ama biz bütün iş kazalarında öngörülemeyen şeyler nedeniyle ya da öngörülmesi gereken, hesaplanması gereken şeyler varken hesaplanmaması ne yazık ki insanlarımızın hayatına mal oluyor. Biz bir insanımız bile hayatını yitirdiğinde bu hepimizi ciddi anlamda yürekten yaralayan şeyler. İncelemelerimize devam edeceğiz. Tabi ki buradaki teknik heyetin gönderdiği raporlara da bakacağız. Ne kadar şaibe var ya da yok bunları da inceleyeceğiz. Bizler teknik insanlar değiliz. Çok net şeyler söylemeye de yetkin değiliz. Ama biz de bu olayın takipçisi olacağız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.