GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP’li Yeni Başkan Uyardı; “YAPMAYALIM”

Gebze 12.12.2017 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’li Yeni Başkan Uyardı; “YAPMAYALIM”

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz partilileri uyardı.

Önceki gün gerçekleştirilen CHP Gebze İlçe olağan Kongresi’nde 3 aday yarışmıştı. Delegelerin oy kullanmasının ardından oylar sayılmış, sandıktan Musa Yılmaz çıkmıştı. Yeni başkan partilileri, sosyal medya üzerinden diğer başkan adaylarını kıracak şekilde yorum yapılmaması konusunda uyardı. Başkan Yılmaz açıklamasında, “Türkiye’nin aydınlık yüzü CHPliler! Gebze’de yaptığımız kongrede kazanan CHP olmuştur. EN UFAK YORUM YAPMAYALIM Bizim listemize destek veren tüm delegelerimizden ve partililerimizden rica ediyorum, sosyal medya üzerinden; bize destek olmamış olan partililerimiz, delegelerimizi ve diğer aday olmuş arkadaşlarımız Sayın Musa Haydaroğlu ve Sayın Av. Recep Dursun’u incitecek en ufak olumsuz bir yorum yapmayalım. Yönetim Kurulu adına CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz.” ifadelerine yer verdi.   
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz partilileri uyardı.

Önceki gün gerçekleştirilen CHP Gebze İlçe olağan Kongresi’nde 3 aday yarışmıştı. Delegelerin oy kullanmasının ardından oylar sayılmış, sandıktan Musa Yılmaz çıkmıştı. Yeni başkan partilileri, sosyal medya üzerinden diğer başkan adaylarını kıracak şekilde yorum yapılmaması konusunda uyardı. Başkan Yılmaz açıklamasında, “Türkiye’nin aydınlık yüzü CHPliler! Gebze’de yaptığımız kongrede kazanan CHP olmuştur.

EN UFAK YORUM YAPMAYALIM

Bizim listemize destek veren tüm delegelerimizden ve partililerimizden rica ediyorum, sosyal medya üzerinden; bize destek olmamış olan partililerimiz, delegelerimizi ve diğer aday olmuş arkadaşlarımız Sayın Musa Haydaroğlu ve Sayın Av. Recep Dursun’u incitecek en ufak olumsuz bir yorum yapmayalım. Yönetim Kurulu adına CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz.” ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.