CHP’li Yılmaz; “İfademi Verdim!”

Siyaset 23.07.2018 - 17:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li Yılmaz; “İfademi Verdim!”

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Şahsım, şikâyetleriniz üzerine Gebze Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısına giderek ifademi kendi ilkelerim, değerlerim, inançlarım, duygu ve düşüncelerim doğrultusunda verdim.” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın 15 Temmuz şehitleri ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yapmış olduğu yorumlarla ilgili olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı ve şehit ailesi, Yılmaz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Yapılan suç duyurularının ardından CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz geçtiğimiz gün Gebze Adliyesi’ne giderek ifade vermişti. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP’li Yılmaz, “Şahsım, şikâyetleriniz üzerine Gebze Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısına giderek ifademi kendi ilkelerim, değerlerim, inançlarım, duygu ve düşüncelerim doğrultusunda verdim. TEHDİTLERE BOYUN BÜKMEM 15 Temmuz’da şehit olanlara dil uzatmadım. Aksine şehitlere her daim saygılı davrandım ve şehitlerimizi saygı ile anıyorum. Ancak 15 Temmuz gecesi yaşananlar hala bir muammadır ve 15 Temmuz aydınlatılamamıştır. Ben tehditlere boyun bükmem. Doğru bildiklerimi kendi inanç, değerlerim ve ideallerim doğrultusun da dile getiririm. Ancak şahsıma yönelik küfür hakaret ve hedef gösterme çalışmalarınızı da Kocaeli kamuoyunun takdirine sunuyorum.” diye belirtti.
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Şahsım, şikâyetleriniz üzerine Gebze Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısına giderek ifademi kendi ilkelerim, değerlerim, inançlarım, duygu ve düşüncelerim doğrultusunda verdim.” dedi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın 15 Temmuz şehitleri ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yapmış olduğu yorumlarla ilgili olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı ve şehit ailesi, Yılmaz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Yapılan suç duyurularının ardından CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz geçtiğimiz gün Gebze Adliyesi’ne giderek ifade vermişti. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP’li Yılmaz, “Şahsım, şikâyetleriniz üzerine Gebze Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısına giderek ifademi kendi ilkelerim, değerlerim, inançlarım, duygu ve düşüncelerim doğrultusunda verdim.

TEHDİTLERE BOYUN BÜKMEM

15 Temmuz’da şehit olanlara dil uzatmadım. Aksine şehitlere her daim saygılı davrandım ve şehitlerimizi saygı ile anıyorum. Ancak 15 Temmuz gecesi yaşananlar hala bir muammadır ve 15 Temmuz aydınlatılamamıştır. Ben tehditlere boyun bükmem. Doğru bildiklerimi kendi inanç, değerlerim ve ideallerim doğrultusun da dile getiririm. Ancak şahsıma yönelik küfür hakaret ve hedef gösterme çalışmalarınızı da Kocaeli kamuoyunun takdirine sunuyorum.” diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.