CHP'li Yılmaz’ın Uyarıları Bitmiyor!

Gebze 09.07.2018 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP'li Yılmaz’ın Uyarıları Bitmiyor!

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, partisinin genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye çağrıda bulunarak 24 Haziran gecesine açıklık getirmeye davet etti.

24 Haziran seçimlerinin ardından CHP’de parti içi tartışmalar bir türlü bitmek bilmiyor. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da sosyal medya hesabından açıklamalar yaparak bu tartışmalara katılıyor. CHP’li Musa Yılmaz sosyal medyadan son yaptığı açıklamada da ise partisinin genel başkanı ve partisinin cumhurbaşkanı adayına 24 Haziran gecesi ile ilgili olarak açıklık getirme çağrısında bulundu. Musa Yılmaz yaptığı açıklamada, “Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Partisi CHP’de siyaset yapan ve ülkenin laik sosyal hukuk devletine ve Parlamenter sistem ile TBMM bağlı kalmak üzere siyasal hayatımızı demokrasiye adamış, Atatürk devrimcileriyiz. KAMUOYUNU AYDINLATIN CHP’de sorgulayan araştıran öğrenme hakkına sahip olduğumuza inanan idealist partililer olarak siyaset yapıyoruz ve soruyorum. 24 Haziran gece saat 00.37 de ne oldu bilgi kirliliğini ortadan kaldırmanızı talep ediyorum. Bu bilgi kirliliğinin ortadan kaldırılması partililerin seçmenlerin güvenini sağlayacaktır ve yeniden mücadelemize ışık tutacaktır. Şimdi hem Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu hem de Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’den beklediğimiz 24 Haziran seçimlerinin gecesi neler olduysa kamuoyunu aydınlatmalarıdır. KAHRAMAN OLUN 24 Haziran seçimleri gizemleriyle kaldığı sürece CHP’yi partililerimize seçmenlerimize ve halkımıza anlatamayız ve yine hem CHP ye hem partililerimize seçmenlerimize hem de halkımız ve ülkemize çok büyük bir kötülük yapmış oluruz. O geceyi çıkın yürekli bir şekil de açıklayın halk kendi kaderini belirleyici olur ve sizleri birer kahraman olarak tarihin en güzel sayfaların da yerlerinizi almanızı sağlar. Aksini düşünmek bile istemiyorum. GEREĞİNİ YAPIN 24 Haziran seçimleri sonuçları ile kafalarda bırakmış olduğu şaibe kuşkusu olası hile durumları sandığa gitsek de sonuç değişmez algısı ve hepsinden önemlisi Halk arasın da CHP oylara sahip çıkamıyor söylemleri ortadan kaldırılmadan gidilecek olan kurultay havada kalır sağlıklı sonuç çıkmaz. İki insan sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Muharrem İnce lütfen gereğini yapmanızı talep ediyoruz. Ben bir ilçe başkanı ve kurultay delegesi olarak sorgulamak düşünmek anlatmak ve anlamak zorundayım bu sorumluluğu hmek benim görevimdir. Çünkü ben CHP’li bir devrimciyim.” dedi.
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, partisinin genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye çağrıda bulunarak 24 Haziran gecesine açıklık getirmeye davet etti.

24 Haziran seçimlerinin ardından CHP’de parti içi tartışmalar bir türlü bitmek bilmiyor. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da sosyal medya hesabından açıklamalar yaparak bu tartışmalara katılıyor. CHP’li Musa Yılmaz sosyal medyadan son yaptığı açıklamada da ise partisinin genel başkanı ve partisinin cumhurbaşkanı adayına 24 Haziran gecesi ile ilgili olarak açıklık getirme çağrısında bulundu. Musa Yılmaz yaptığı açıklamada, “Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Partisi CHP’de siyaset yapan ve ülkenin laik sosyal hukuk devletine ve Parlamenter sistem ile TBMM bağlı kalmak üzere siyasal hayatımızı demokrasiye adamış, Atatürk devrimcileriyiz.

KAMUOYUNU AYDINLATIN

CHP’de sorgulayan araştıran öğrenme hakkına sahip olduğumuza inanan idealist partililer olarak siyaset yapıyoruz ve soruyorum. 24 Haziran gece saat 00.37 de ne oldu bilgi kirliliğini ortadan kaldırmanızı talep ediyorum. Bu bilgi kirliliğinin ortadan kaldırılması partililerin seçmenlerin güvenini sağlayacaktır ve yeniden mücadelemize ışık tutacaktır. Şimdi hem Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu hem de Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’den beklediğimiz 24 Haziran seçimlerinin gecesi neler olduysa kamuoyunu aydınlatmalarıdır.

KAHRAMAN OLUN

24 Haziran seçimleri gizemleriyle kaldığı sürece CHP’yi partililerimize seçmenlerimize ve halkımıza anlatamayız ve yine hem CHP ye hem partililerimize seçmenlerimize hem de halkımız ve ülkemize çok büyük bir kötülük yapmış oluruz. O geceyi çıkın yürekli bir şekil de açıklayın halk kendi kaderini belirleyici olur ve sizleri birer kahraman olarak tarihin en güzel sayfaların da yerlerinizi almanızı sağlar. Aksini düşünmek bile istemiyorum.

GEREĞİNİ YAPIN

24 Haziran seçimleri sonuçları ile kafalarda bırakmış olduğu şaibe kuşkusu olası hile durumları sandığa gitsek de sonuç değişmez algısı ve hepsinden önemlisi Halk arasın da CHP oylara sahip çıkamıyor söylemleri ortadan kaldırılmadan gidilecek olan kurultay havada kalır sağlıklı sonuç çıkmaz. İki insan sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Muharrem İnce lütfen gereğini yapmanızı talep ediyoruz. Ben bir ilçe başkanı ve kurultay delegesi olarak sorgulamak düşünmek anlatmak ve anlamak zorundayım bu sorumluluğu hmek benim görevimdir. Çünkü ben CHP’li bir devrimciyim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.