CHP'li yöneticiden Hamza Şayir'e destek

Dilovası 14.01.2019 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP'li yöneticiden Hamza Şayir'e destek

Dilovası Belediye Başkan adayını belirleyen AK Parti'de heyecan her geçen gün artarken, teşkilatta birlik beraberliğin yanı sıra Şayir'e hemen hemen her kesimden destek yağmaya başladı.

Dilovası Belediye Başkan adayını belirleyen AK Parti'de heyecan her geçen gün artarken, teşkilatta birlik beraberliğin yanı sıra Şayir'e hemen hemen her kesimden destek yağmaya başladı. AK Parti'de Dilovası Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Hamza Şayir'in ardından ilçede oldukça hareketli günler yaşanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Kocaeli İlçelerini açıklamış yapılan açıklamalar ile Dilovası Belediye Başkanı olarak ta Dilovası'nın sevilen hayırsever işadamı ve uzun yıllar ilçede görev alan Hamza Şayir'e Dilovası'nın bir çok kesiminden destek gelmeye başladı. CHP'Lİ YÖNETİCİDEN AK PARTİ'Lİ ADAYA DESTEK Önceki gün akşam saatlerinde İlçe teşkilatında partililerle buluşan Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'e bir destekte CHP Dilovası İlçe yöneticisi İhsan Nuri Özgül'den geldi. 2017 Aralık ayında yapılan CHP İlçe kongresinde yönetimde yer alan İhsan Nuri Özgül, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir'e destek vereceğini açıkladı. 10 YIL ÖNCE SÖZ VERDİM Teşkilatta yapılan toplantıya katılan Özgül, hayırsever işadamı Hamza Şayir ile uzun yıllar dostluğu olduğunu dile getirirken, 10 yıl önce yaşadıkları bir anekdotu aktaran Özgül, "10 yıl önce bir arkadaş ortamında Hamza Şayir'in ilerde Dilovası Belediye Başkanı olacağım demesi üzerine bulunduğumuz ortamda arkadaşların içerisinde kendisine söz vermiştim. Kendisinin aday gösterilmesi halinde kendisine destek vereceğimin sözünü verdiğim için bugün buradayım ve Hamza Şayir arkadaşımıza bu seçimlerde destek vereceğim."dedi.  
Dilovası Belediye Başkan adayını belirleyen AK Parti'de heyecan her geçen gün artarken, teşkilatta birlik beraberliğin yanı sıra Şayir'e hemen hemen her kesimden destek yağmaya başladı.

Dilovası Belediye Başkan adayını belirleyen AK Parti'de heyecan her geçen gün artarken, teşkilatta birlik beraberliğin yanı sıra Şayir'e hemen hemen her kesimden destek yağmaya başladı.

AK Parti'de Dilovası Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Hamza Şayir'in ardından ilçede oldukça hareketli günler yaşanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Kocaeli İlçelerini açıklamış yapılan açıklamalar ile Dilovası Belediye Başkanı olarak ta Dilovası'nın sevilen hayırsever işadamı ve uzun yıllar ilçede görev alan Hamza Şayir'e Dilovası'nın bir çok kesiminden destek gelmeye başladı.

CHP'Lİ YÖNETİCİDEN AK PARTİ'Lİ ADAYA DESTEK

Önceki gün akşam saatlerinde İlçe teşkilatında partililerle buluşan Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'e bir destekte CHP Dilovası İlçe yöneticisi İhsan Nuri Özgül'den geldi. 2017 Aralık ayında yapılan CHP İlçe kongresinde yönetimde yer alan İhsan Nuri Özgül, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir'e destek vereceğini açıkladı.

10 YIL ÖNCE SÖZ VERDİM

Teşkilatta yapılan toplantıya katılan Özgül, hayırsever işadamı Hamza Şayir ile uzun yıllar dostluğu olduğunu dile getirirken, 10 yıl önce yaşadıkları bir anekdotu aktaran Özgül, "10 yıl önce bir arkadaş ortamında Hamza Şayir'in ilerde Dilovası Belediye Başkanı olacağım demesi üzerine bulunduğumuz ortamda arkadaşların içerisinde kendisine söz vermiştim. Kendisinin aday gösterilmesi halinde kendisine destek vereceğimin sözünü verdiğim için bugün buradayım ve Hamza Şayir arkadaşımıza bu seçimlerde destek vereceğim."dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.