CHP’liler Ankara’ya hareket etti

Siyaset 29.04.2019 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’liler Ankara’ya hareket etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu uğradığı alçakça saldırı sonrası ziyaret etmek üzere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetimi Ankara’ya doğru yola çıktı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli  İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve İzmit Belediye Meclisi CHP grubu üyeleri, parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yaşadığı alçakça saldırı sonrası Ankara’da ziyaret etmek üzere sabah erken saatlerde ilimizden hareket ederek yola çıktı. YOĞUN PROGRAM Ankara’daki programa göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi, CHP Kocaeli İl ve İlçe örgütü ile saat 13.00’da, CHP İl Örgütü saat 14.00’da CHP İzmit İlçe Örgütü saat 15.00’da parti genel merkezinde ziyaret edecek. Ziyaretlerin ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile CHP İl ve İlçe yönetimi Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıkarak çelenk takdiminde bulunacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu uğradığı alçakça saldırı sonrası ziyaret etmek üzere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetimi Ankara’ya doğru yola çıktı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli  İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve İzmit Belediye Meclisi CHP grubu üyeleri, parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yaşadığı alçakça saldırı sonrası Ankara’da ziyaret etmek üzere sabah erken saatlerde ilimizden hareket ederek yola çıktı.

YOĞUN PROGRAM

Ankara’daki programa göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi, CHP Kocaeli İl ve İlçe örgütü ile saat 13.00’da, CHP İl Örgütü saat 14.00’da CHP İzmit İlçe Örgütü saat 15.00’da parti genel merkezinde ziyaret edecek. Ziyaretlerin ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile CHP İl ve İlçe yönetimi Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıkarak çelenk takdiminde bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.