CHP’liler Darıca’ya çıkarma yaptı

Darıca 23.02.2016 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP’liler Darıca’ya çıkarma yaptı

CHP’li heyet ilk olarak Darıca parti binasında bir araya gelerek, partililerle görüştü.

Haftanın en az bir gününü Kocaeli’nin batı yakasına ayıran CHP’liler önceki gün de Darıca’da bir dizi ziyarette bulunduCHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar, Darıca Gençlik Kollar Başkanı Aydın Işık ile beraber, ilçede bir dizi programlara katıldı. İlçe esnafını ziyaret ederek, taziyelere katılan CHP’liler Darıca’da açılan Kırmızı Restoran’a hayırlı olsun ziyaretinde de bulundu DARICA TURU Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’na daha çok zaman ayıracaklarını ifade eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay bir süre partililerle sohbet ettikten sonra ilçe turuna çıktı. İlk olarak ilçenin önemli esnaflarından olan Osman Adıgüzel ve Ahmet Alemdar’ı ziyaret eden, CHP’li heyet daha sonra hayatını kaybeden partililerine taziye ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta içi hayatlarını kaybeden Rıza Korkmaz ve Ali Haydar Polat’ın ailelerine taziyelerini iletti. Heyet son olarak Darıca Bayramoğlu’nda açılan Kırmızı Restoran’ın ortakları Yılmaz Uçak ve Nejat Kar’a da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Sarıbay Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.
CHP’li heyet ilk olarak Darıca parti binasında bir araya gelerek, partililerle görüştü.

Haftanın en az bir gününü Kocaeli’nin batı yakasına ayıran CHP’liler önceki gün de Darıca’da bir dizi ziyarette bulunduCHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar, Darıca Gençlik Kollar Başkanı Aydın Işık ile beraber, ilçede bir dizi programlara katıldı. İlçe esnafını ziyaret ederek, taziyelere katılan CHP’liler Darıca’da açılan Kırmızı Restoran’a hayırlı olsun ziyaretinde de bulundu

DARICA TURU

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’na daha çok zaman ayıracaklarını ifade eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay bir süre partililerle sohbet ettikten sonra ilçe turuna çıktı. İlk olarak ilçenin önemli esnaflarından olan Osman Adıgüzel ve Ahmet Alemdar’ı ziyaret eden, CHP’li heyet daha sonra hayatını kaybeden partililerine taziye ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta içi hayatlarını kaybeden Rıza Korkmaz ve Ali Haydar Polat’ın ailelerine taziyelerini iletti. Heyet son olarak Darıca Bayramoğlu’nda açılan Kırmızı Restoran’ın ortakları Yılmaz Uçak ve Nejat Kar’a da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Sarıbay Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.