19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP'liler eyleme hazırlanıyor

09.01.2017 - 12:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'liler eyleme hazırlanıyor

Meclis'te saat 14:00'te başlaması beklenen Anayasa değişikliği teklifinin görüşmeleri öncesi Barolar Birliği ile CHP'liler TBMM önünde protestoya hazırlanıyor. Eylem sebebiyle Meclis önüne TOMA ve polis ekipleri sevk edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde yeni Anayasa görüşmeleri saat 14:00'te başlayacak. Saat 13:00'te ise Barolar Birliği ile CHP'liler TBMM önünde protesto gösterisine hazırlanıyor. Meclis ve çevresinde ise eylem alarmı verildi. Meclis önüne TOMA'lar ve polis ekipleri sevk edildi. TEKLİF GENEL KURUL'DA OYLANACAK Yıllardır Türkiye'nin gündemini meşgul eden ve son aylarda hareketlenen yeni anayasa tartışmaları için bugün tarihi bir gün. AK Parti ve MHP üzerinde anlaştığı ve komisyonda 3 maddesi tırpan yiyen yeni Anayasa paketi için görüşmeler Meclis Genel Kurulu'nda 14.00'te başlıyor. Teklif en az 330 oyla geçerse 2 ya da 23 Nisan'da referandum bekleniyor. En fazla 15 gün sonra paket Meclis'ten çıkarsa Cumhurbaşkanı onayına gidecek. AK Parti'nin 316 oyu üzerine MHP'den fire olur, 14 eksikle paket kalırsa siyaseti yeni bir gündem bekleyecek. Bu durumda referandum için planlanan tarihte erken seçim gündeme gelebilecek.   MECLİS'TE EYLEM ALARMI Saat 13:00'te ise Barolar Birliği ile CHP'liler TBMM önünde protesto gösterisine hazırlanıyor. TBMM ve çevresinde ise eylem alarmı verildi. Meclis önüne TOMA'lar ve polis ekipleri sevk edildi.
Meclis'te saat 14:00'te başlaması beklenen Anayasa değişikliği teklifinin görüşmeleri öncesi Barolar Birliği ile CHP'liler TBMM önünde protestoya hazırlanıyor. Eylem sebebiyle Meclis önüne TOMA ve polis ekipleri sevk edildi.

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde yeni Anayasa görüşmeleri saat 14:00'te başlayacak. Saat 13:00'te ise Barolar Birliği ile CHP'liler TBMM önünde protesto gösterisine hazırlanıyor. Meclis ve çevresinde ise eylem alarmı verildi. Meclis önüne TOMA'lar ve polis ekipleri sevk edildi.

TEKLİF GENEL KURUL'DA OYLANACAK

Yıllardır Türkiye'nin gündemini meşgul eden ve son aylarda hareketlenen yeni anayasa tartışmaları için bugün tarihi bir gün. AK Parti ve MHP üzerinde anlaştığı ve komisyonda 3 maddesi tırpan yiyen yeni Anayasa paketi için görüşmeler Meclis Genel Kurulu'nda 14.00'te başlıyor. Teklif en az 330 oyla geçerse 2 ya da 23 Nisan'da referandum bekleniyor. En fazla 15 gün sonra paket Meclis'ten çıkarsa Cumhurbaşkanı onayına gidecek. AK Parti'nin 316 oyu üzerine MHP'den fire olur, 14 eksikle paket kalırsa siyaseti yeni bir gündem bekleyecek. Bu durumda referandum için planlanan tarihte erken seçim gündeme gelebilecek.

 

MECLİS'TE EYLEM ALARMI

Saat 13:00'te ise Barolar Birliği ile CHP'liler TBMM önünde protesto gösterisine hazırlanıyor. TBMM ve çevresinde ise eylem alarmı verildi. Meclis önüne TOMA'lar ve polis ekipleri sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.