CHP’lilerden fener alayı yürüyüşü

Darıca 20.05.2019 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’lilerden fener alayı yürüyüşü

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü vesilesiyle fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi.

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü vesilesiyle önceki akşam Darıca’da fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Darıca Merkez Çınaraltı toplanan CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz, ilçe gençlik kolları başkanı Ümit Kızılbuğa, CHP Darıca Belediyesi Meclis üyeleri ve binlerce partili ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle sloganlar eşliğinde Darıca Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüş yaptılar. Yürüyüşü evlerin balkonlarından ve camlarından izleyen Darıcalı vatandaşlar da alkışlarla CHP’lilere destek verdi. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda gelen CHP’liler burada ilk olarak saygı duruşunda bulunup istiklal marşı okudular. İstiklal marşının okunmasından sonra partililer hep birlikte marşlar ve sloganlar attı. KÜBRA AKABALI
CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü vesilesiyle fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi.

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü vesilesiyle önceki akşam Darıca’da fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Darıca Merkez Çınaraltı toplanan CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz, ilçe gençlik kolları başkanı Ümit Kızılbuğa, CHP Darıca Belediyesi Meclis üyeleri ve binlerce partili ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle sloganlar eşliğinde Darıca Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüş yaptılar. Yürüyüşü evlerin balkonlarından ve camlarından izleyen Darıcalı vatandaşlar da alkışlarla CHP’lilere destek verdi. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda gelen CHP’liler burada ilk olarak saygı duruşunda bulunup istiklal marşı okudular. İstiklal marşının okunmasından sonra partililer hep birlikte marşlar ve sloganlar attı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.