19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP, mahalleleri dinledi!

Gebze 23.02.2016 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP, mahalleleri dinledi!

CHP Gebze İlçe örgütü, önceki akşam mahalle örgütleriyle toplantı gerçekleştirdi.

2019 için çalışmalarına şimdiden başlayan CHP’de bu kez İlçe Yönetimi Mahalle örgütleriyle bir araya geldi. İstişare şeklinde geçen toplantıda Mahalle örgütleri, tavsiyelerini İlçe Başkanlığına iletti. Gebze ilçe başkanı Recep Dursun başkanlığında yapılan toplantıda tüm üyeler tek tek söz alarak ilçe örgütüne öneri ve tavsiyelerde bulunup partinin başarı ve iktidarı için olumlu paylaşımlarda bulundu. MAHALLELERİN TALEP VE ÖNERİLERİ Toplantıda Mahalle yöneticileri İlçe Başkanlığı’na şu önerilerde bulundu: -Seçilmiş örgüt yöneticilerin hem üye ve hemde mahalle sakinleri ile sık sık temaslarda bulunması gerektiği, -Ortak dil oluşturmak ve seçmen ile iletişimin sağlıklı yürütülebilmesi için parti içi eğitimin şart olduğu, -Yerel muhalefetin doğru zeminde yükseltilebilmesi için Meclis üyeleri ile partili üyeler arasında sağlıklı iletişim ve bilgi aktarım kanalların oluşturulması gerektiği, -Kadın ve genç nüfusun partinin eylem ve etkinliklerinde aktif ve katılımı için eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetlerin sunulması gerektiği, -Seçmenlere kulak verilmesi, empati kurup siyasi dil oluşturmak için dinlenilmesi gerektiği; Seçmenlerin tercihleri sebebiyle itilmemesi aksine saygı duyulması gerektiği; Seçmen davranışlarının akıl ve bilimsel yöntemler de kullanılarak tespiti ile somut sorunlar üzerinden örgütlenilmesi, doğru projeler ile halkla buluşulması gerektiği, -Bu toplantıların sık sık yapılarak örgüt motivasyonunun artırılması ile örgütlü olunup ortak söylemin daha rahat yakalanabileceği ifade edildi. 
CHP Gebze İlçe örgütü, önceki akşam mahalle örgütleriyle toplantı gerçekleştirdi.

2019 için çalışmalarına şimdiden başlayan CHP’de bu kez İlçe Yönetimi Mahalle örgütleriyle bir araya geldi. İstişare şeklinde geçen toplantıda Mahalle örgütleri, tavsiyelerini İlçe Başkanlığına iletti. Gebze ilçe başkanı Recep Dursun başkanlığında yapılan toplantıda tüm üyeler tek tek söz alarak ilçe örgütüne öneri ve tavsiyelerde bulunup partinin başarı ve iktidarı için olumlu paylaşımlarda bulundu.

MAHALLELERİN TALEP VE ÖNERİLERİ

Toplantıda Mahalle yöneticileri İlçe Başkanlığı’na şu önerilerde bulundu:

-Seçilmiş örgüt yöneticilerin hem üye ve hemde mahalle sakinleri ile sık sık temaslarda bulunması gerektiği,

-Ortak dil oluşturmak ve seçmen ile iletişimin sağlıklı yürütülebilmesi için parti içi eğitimin şart olduğu,

-Yerel muhalefetin doğru zeminde yükseltilebilmesi için Meclis üyeleri ile partili üyeler arasında sağlıklı iletişim ve bilgi aktarım kanalların oluşturulması gerektiği,

-Kadın ve genç nüfusun partinin eylem ve etkinliklerinde aktif ve katılımı için eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetlerin sunulması gerektiği,

-Seçmenlere kulak verilmesi, empati kurup siyasi dil oluşturmak için dinlenilmesi gerektiği; Seçmenlerin tercihleri sebebiyle itilmemesi aksine saygı duyulması gerektiği; Seçmen davranışlarının akıl ve bilimsel yöntemler de kullanılarak tespiti ile somut sorunlar üzerinden örgütlenilmesi, doğru projeler ile halkla buluşulması gerektiği,

-Bu toplantıların sık sık yapılarak örgüt motivasyonunun artırılması ile örgütlü olunup ortak söylemin daha rahat yakalanabileceği ifade edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.