CHP Meclis Üyeleri Nerede?

Gebze 27.09.2018 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Meclis Üyeleri Nerede?

CHP Gebze İlçe Başkanlığı düzenlediği basın toplantısına CHP Gebze Belediyesi Meclis üyelerini davet etti ancak meclis üyelerinden toplantıya katılan olmadı.

CHP Gebze kamuoyunda Mermerciler Fuarı olarak bilinen Anadolu Ticaret Vadisi projesi ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya davet edilen meclis üyeleri katılım göstermedi. Meclis üyelerinin çelişkili oyları hakkında değerlendirmede bulunan CHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Cavit Kapoğlu, “Arkadaşlarımız neyi düşünür bilemeyiz, biz ilçe yönetiminde CHP’nin kendi kimliğiyle buna dava açamayacağını, arkadaşlarımızdan birinsin itirazıyla dava açacağını söylediler. Bazı arkadaşlarımız bu durumu gözden kaçırdılar. Biz bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu konuda kamuoyunda destek bekliyoruz.  Bizden Meclis üyemiz Neşe Celep Hanım dava açtı. Bu konuda gidip itiraz etti, diğerleri neden kabul etti bilmiyoruz.” dedi. MAZERET BİLDİRMEDİLER Meclis üyelerinin toplantıya davet edilmesi hususundaki sorulara cevap veren CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Meclis üyelerimizle beraber bu konuda birçok defa istişare yaptık. Önce kendi aramızda ittifak sağlamalıyız ki soru önergesi verelim. Bazı çelişkiler var bunları giderdiğimiz zaman mecliste illa ki soru sorulacaktır. Bizim içimizde de farklı düşünenler olabiliyor. Geçmişte arkadaşlarımız olumlu düşünmüş olabilirler ama onarlı suçlamak gibi düşüncemiz yok. Toplantıya arkadaşlarımızı davet ettik. Neşe Celep ve Salih Işık dışında bize mazeret bildiren olmadı. Görüldüğü üzere toplantıya katılmadılar.” ifadelerini kullandı.
CHP Gebze İlçe Başkanlığı düzenlediği basın toplantısına CHP Gebze Belediyesi Meclis üyelerini davet etti ancak meclis üyelerinden toplantıya katılan olmadı.

CHP Gebze kamuoyunda Mermerciler Fuarı olarak bilinen Anadolu Ticaret Vadisi projesi ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya davet edilen meclis üyeleri katılım göstermedi. Meclis üyelerinin çelişkili oyları hakkında değerlendirmede bulunan CHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Cavit Kapoğlu, “Arkadaşlarımız neyi düşünür bilemeyiz, biz ilçe yönetiminde CHP’nin kendi kimliğiyle buna dava açamayacağını, arkadaşlarımızdan birinsin itirazıyla dava açacağını söylediler. Bazı arkadaşlarımız bu durumu gözden kaçırdılar. Biz bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu konuda kamuoyunda destek bekliyoruz.  Bizden Meclis üyemiz Neşe Celep Hanım dava açtı. Bu konuda gidip itiraz etti, diğerleri neden kabul etti bilmiyoruz.” dedi.

MAZERET BİLDİRMEDİLER

Meclis üyelerinin toplantıya davet edilmesi hususundaki sorulara cevap veren CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Meclis üyelerimizle beraber bu konuda birçok defa istişare yaptık. Önce kendi aramızda ittifak sağlamalıyız ki soru önergesi verelim. Bazı çelişkiler var bunları giderdiğimiz zaman mecliste illa ki soru sorulacaktır. Bizim içimizde de farklı düşünenler olabiliyor. Geçmişte arkadaşlarımız olumlu düşünmüş olabilirler ama onarlı suçlamak gibi düşüncemiz yok. Toplantıya arkadaşlarımızı davet ettik. Neşe Celep ve Salih Işık dışında bize mazeret bildiren olmadı. Görüldüğü üzere toplantıya katılmadılar.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.