CHP Meclis Üyeliği için toplandı!

Darıca 03.02.2019 - 17:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Meclis Üyeliği için toplandı!

CHP Darıca İlçe Başkanlığı, Meclis Üyesi adaylarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı, Meclis Üyesi adaylarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk de katıldı. Toplantının ev sahibi İlçe Başkanı Gürer Yıldırım yaptığı konuşma da, “Bugün Türkiye’de zalim bir iktidar var. 31 Mart seçimlerinde bu darbe vuracağız. Bu iktidar gitmediği sürece sorunları konuşamayacağız. Bu iktidardan kurtulduğumuz zaman sorunlara çözüm bulacağız.”dedi.  VATADAŞIN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ Programın konuğu olan Millet İttifakı Başkan Adayı Serdar Kaman ise çok çalışacaklarını ifade ederek, “Seçim çalışmalarına Vira Bismillah diyerek başladık. 16 Yıllık İktidar betonlaşmayı hizmet zanneden, vatandaşı değil rantı düşünen bir zihniyet. Bunarlı göndermek lazım. Gönül belediyeciliği diyorlar, oysa ki vatandaşın gönlünden bunlar çıkalı çok oldu. Vatandaşın gönlüne biz gireceğiz. Birlikte çalışarak başaracağız. Gücümüzün son Damalsına kadar çalışacağız ve başaracağız.”diye konuştu. Toplantı konuşmaların ardından basına kapalı şekilde soru cevaplarla ve izlenecek yöntemlerle devam etti.  Haber: Ömür KAVRAN
CHP Darıca İlçe Başkanlığı, Meclis Üyesi adaylarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı, Meclis Üyesi adaylarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk de katıldı. Toplantının ev sahibi İlçe Başkanı Gürer Yıldırım yaptığı konuşma da, “Bugün Türkiye’de zalim bir iktidar var. 31 Mart seçimlerinde bu darbe vuracağız. Bu iktidar gitmediği sürece sorunları konuşamayacağız. Bu iktidardan kurtulduğumuz zaman sorunlara çözüm bulacağız.”dedi. 

VATADAŞIN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ
Programın konuğu olan Millet İttifakı Başkan Adayı Serdar Kaman ise çok çalışacaklarını ifade ederek, “Seçim çalışmalarına Vira Bismillah diyerek başladık. 16 Yıllık İktidar betonlaşmayı hizmet zanneden, vatandaşı değil rantı düşünen bir zihniyet. Bunarlı göndermek lazım. Gönül belediyeciliği diyorlar, oysa ki vatandaşın gönlünden bunlar çıkalı çok oldu. Vatandaşın gönlüne biz gireceğiz. Birlikte çalışarak başaracağız. Gücümüzün son Damalsına kadar çalışacağız ve başaracağız.”diye konuştu. Toplantı konuşmaların ardından basına kapalı şekilde soru cevaplarla ve izlenecek yöntemlerle devam etti. 
Haber: Ömür KAVRAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.