CHP, MHP TABANINI KAYBETMEK İSTEMİYOR

Kocaeli 21.11.2016 - 14:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP, MHP TABANINI KAYBETMEK İSTEMİYOR

CHP İl Başkanı Sarıbay, genel başkan Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen il başkanları toplantısında yapılan açıklamalar hakkında, “Genel başkanımız MHP’ni tabanını kaybetmemize gerek olmadığını söyledi” dedi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Trabzon’da gerçekleşen partisinin il başkanları toplantısını hakkında açıklamalarda bulundu. Daha çok il başkanlarının illerdeki sorunlarının ve çalışmalarının konuşulduğunu söyleyen Sarıbay, Kılıçdaroğlu’nun il başkanlarını MHP hakkında uyarmasıyla alakalı olarak ise, “Genel başkanımız MHP’ni tabanını kaybetmemize gerek yok diyerek o açıklamayı gerçekleştirdi” dedi.   YARGILANSINLAR Sarıbay değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: “Trabzon’da gerçekleşen il başkanları toplantısında ana gündemiz seçim çevresi sorunlarını bütün illerde belirlenmesiydi. Bunun dışında daha çok il başkanları kendi illerindeki sorunlarından ve ya çalışmalarından bahsetti. OHAL sürecinde mağduriyetlerle ilgili çalışmalarda genel başkanımıza aktarıldı. Sayın Kılıçdaroğlu da ‘FETÖ’cüler yargılansın ama suçsuz olan aileleri korumalıyız’ dedi” ifadelerini kullandı.   BİZİM İÇİN ÖNEMLİ Toplantıda ülke gündemi hakkında da görüş alışverişinde bulunulduğunu söyleyen Sarıbay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bahçeli, bizim MHP ile kavga etmemizi istiyor, tabanını kenetlemek için. Bu tuzağa düşmeyeceğiz” açıklamalarına ilişkin ise, “Genel başkanımız ‘MHP de bir siyasi partidir. Biz onlara parlamenter sistemi anlatamayız. Onların desteği bizim için önemli. MHP’nin tabanını kaybetmemize gerek yoktur’ diyerek bir açıklama yaptı” dedi.  
CHP İl Başkanı Sarıbay, genel başkan Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleşen il başkanları toplantısında yapılan açıklamalar hakkında, “Genel başkanımız MHP’ni tabanını kaybetmemize gerek olmadığını söyledi” dedi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Trabzon’da gerçekleşen partisinin il başkanları toplantısını hakkında açıklamalarda bulundu. Daha çok il başkanlarının illerdeki sorunlarının ve çalışmalarının konuşulduğunu söyleyen Sarıbay, Kılıçdaroğlu’nun il başkanlarını MHP hakkında uyarmasıyla alakalı olarak ise, “Genel başkanımız MHP’ni tabanını kaybetmemize gerek yok diyerek o açıklamayı gerçekleştirdi” dedi.

 

YARGILANSINLAR

Sarıbay değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: “Trabzon’da gerçekleşen il başkanları toplantısında ana gündemiz seçim çevresi sorunlarını bütün illerde belirlenmesiydi. Bunun dışında daha çok il başkanları kendi illerindeki sorunlarından ve ya çalışmalarından bahsetti. OHAL sürecinde mağduriyetlerle ilgili çalışmalarda genel başkanımıza aktarıldı. Sayın Kılıçdaroğlu da ‘FETÖ’cüler yargılansın ama suçsuz olan aileleri korumalıyız’ dedi” ifadelerini kullandı.

 

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Toplantıda ülke gündemi hakkında da görüş alışverişinde bulunulduğunu söyleyen Sarıbay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bahçeli, bizim MHP ile kavga etmemizi istiyor, tabanını kenetlemek için. Bu tuzağa düşmeyeceğiz” açıklamalarına ilişkin ise, “Genel başkanımız ‘MHP de bir siyasi partidir. Biz onlara parlamenter sistemi anlatamayız. Onların desteği bizim için önemli. MHP’nin tabanını kaybetmemize gerek yoktur’ diyerek bir açıklama yaptı” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.