GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP'nin Kongresinde bu da oldu!

Siyaset 12.12.2017 - 21:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'nin Kongresinde bu da oldu!

CHP İlçe Kongresinde tek aday olan mevcut Başkan Abdülkadir Özeren, bir süre önce geçirdiği kaza nedeniyle sedyeyle gelerek kongreye katıldı ve yeniden seçildi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, CHP İlçe Kongresinde tek aday olan mevcut Başkan Abdülkadir Özeren, bir süre önce geçirdiği kaza nedeniyle evden sedyeyle gelerek seçime katıldı. OY KULLANMAK İÇİN SEDYEYLE KONGREYE GİTTİ Lapseki'de CHP İlçe Kongresi, bir kahvehanede düzenlendi. Mevcut başkanı Abdülkadir Özeren, kongreye tek aday olarak girdi. 15 gün önce getirdiği trafik kazası nedeniyle vücudunda kırıklar bulunan Özeren, ayağa kalkamadığı için oy kullanmaya sedyeyle geldi.Tekrar seçilmesi garanti olmasına karşın Özeren'in atmosferi yaşamak için kongreye geldiği ifade edildi. YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ Divan Başkanlığını CHP Milletvekili Muharrem Erkek'in yaptığı kongrede, 101 kayıtlı delegenin oylarıyla Özeren tekrar başkan seçildi.Özeren'in eşi Bilşen Özeren, kongre boyunca eşine destek vererek, yanından ayrılmadı. Seçimin ardından partililer, tekrar başkan seçilen Özeren'i tebrik etti.
CHP İlçe Kongresinde tek aday olan mevcut Başkan Abdülkadir Özeren, bir süre önce geçirdiği kaza nedeniyle sedyeyle gelerek kongreye katıldı ve yeniden seçildi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, CHP İlçe Kongresinde tek aday olan mevcut Başkan Abdülkadir Özeren, bir süre önce geçirdiği kaza nedeniyle evden sedyeyle gelerek seçime katıldı.

OY KULLANMAK İÇİN SEDYEYLE KONGREYE GİTTİ

Lapseki'de CHP İlçe Kongresi, bir kahvehanede düzenlendi. Mevcut başkanı Abdülkadir Özeren, kongreye tek aday olarak girdi. 15 gün önce getirdiği trafik kazası nedeniyle vücudunda kırıklar bulunan Özeren, ayağa kalkamadığı için oy kullanmaya sedyeyle geldi.Tekrar seçilmesi garanti olmasına karşın Özeren'in atmosferi yaşamak için kongreye geldiği ifade edildi.

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Divan Başkanlığını CHP Milletvekili Muharrem Erkek'in yaptığı kongrede, 101 kayıtlı delegenin oylarıyla Özeren tekrar başkan seçildi.Özeren'in eşi Bilşen Özeren, kongre boyunca eşine destek vererek, yanından ayrılmadı. Seçimin ardından partililer, tekrar başkan seçilen Özeren'i tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.