CHP'nin Referandum Sloganı Belli Oldu

28.02.2017 - 06:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'nin Referandum Sloganı Belli Oldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK toplantısında partinin, referandum sloganı belirlendi.

AK Parti ve MHP'den sonra CHP de referandum sloganını belirledi. Habertürk'ün haberine göre  Kemal Kılıçdaroğlu'nın başkanlık ettiği MYK'da belirlenen sloganlardan biri "Geleceğimiz için hayır" oldu. Bu sloganın, çocukların fotoğraflarının yer aldığı bir görsel olarak kullanılması kararı alındı. Seçim şarkısı üzerinde ise çalışmalar devam ediyor. MART AYINDA HIZ VERİLECEK Anamuhalefetin Mart ayının ilk haftası itibariyle 'Hayır' kampanyasına hız vermesi bekleniyor. Toplantıda 'Evet' ve 'Hayır' diyen seçmenlerin analizi de yapıldı. 'Evet' diyenlerin referanduma 'Parti yarışı' olarak baktığı savunuldu. "ÖNEMLİ OLAN YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK" CHP lideri  Kılıçdaroğlu'nun da toplantıda "Mitingler olur ama bire bir anlatmak önemli. Örgütlerin tamamının çalışması gerekiyor" dediği belirtildi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK toplantısında partinin, referandum sloganı belirlendi.

AK Parti ve MHP'den sonra CHP de referandum sloganını belirledi.

Habertürk'ün haberine göre  Kemal Kılıçdaroğlu'nın başkanlık ettiği MYK'da belirlenen sloganlardan biri "Geleceğimiz için hayır" oldu.

Bu sloganın, çocukların fotoğraflarının yer aldığı bir görsel olarak kullanılması kararı alındı. Seçim şarkısı üzerinde ise çalışmalar devam ediyor.

MART AYINDA HIZ VERİLECEK

Anamuhalefetin Mart ayının ilk haftası itibariyle 'Hayır' kampanyasına hız vermesi bekleniyor. Toplantıda 'Evet' ve 'Hayır' diyen seçmenlerin analizi de yapıldı. 'Evet' diyenlerin referanduma 'Parti yarışı' olarak baktığı savunuldu.

"ÖNEMLİ OLAN YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK"

CHP lideri  Kılıçdaroğlu'nun da toplantıda "Mitingler olur ama bire bir anlatmak önemli. Örgütlerin tamamının çalışması gerekiyor" dediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.