CHP’NİN ÜNLÜ İSİMLERİ GEBZE’YE GELECEK

Gebze 21.03.2017 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP’NİN ÜNLÜ İSİMLERİ GEBZE’YE GELECEK

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, referandum çalışmaları kapsamında nisan ayına kadar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dahil olduğu birçok ismin Gebze’ye geleceğini duyurdu

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun referandum çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. CHP’li Dursun, “Bu dönemde diğer seçimlerde gibi bir çalışma yapmıyoruz. 22 mahallede 22 Referandum Koordinasyon Merkezi (RKM), 8 tane muhtar, esnaflar için RKM kurduk. Her mahallede referandumla ilgili olarak çalışma var. Dernek, esnaf ve ev ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Referandum çalışmaları kapsamında 22 Mart’ta CHP İzmir Milletvekilimiz Özcan Purçu gelecek. Saat 17.00’da Gebze Mevlana ve İnönü Mahallesi’ndeki roman vatandaşlarla buluşacak” dedi.   ÜMİT KOCASAKAL PANELE GELİYOR Gebze’ye gelecek isimleri de sıralayan Dursun, “25 Mart’ta yine PM üyemiz Canan Kaftancıoğlu Gebze Mevlana Mahallesi’ndeki kadınlarla bir araya gelecek. 28 Mart’ta da genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ilçemize gelecek. Genel başkanımız Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da sendika, esnaf oda başkanları, STK ve dernek başkanları ve temsilcileri ile bir araya gelecek. 31 Mart’ta Deniz Baykal İzmit’e gelecek. Deniz Baykal’ı Gebze’ye de davet edeceğiz. 4 Nisan’da da Gebze’deki STK’larla birlikte Ümit Kocasakal’ın katılacağı bir panel yapılacak. Referandumda yaptığımız çalışmalar gayet olumlu gidiyor” diye konuştu.   TAPULARI VERMEYECEKLER Hürriyet ve Yavuzselim Mahalleleri’ndeki tapu sorunu ile ilgili olarak CHP’li Dursun, “Hürriyet ve Yavuzselim Mahalleleri Gebze’nin kanayan yarası ve ciddi bir sorun. 1994 yılından beri aynı anlayış iktidarda ancak o insanların sorunlarını çözmek yerine sadece seçim döneminde o insanların oylarını almak için kullanılan bir sorun gibi görüyorlar. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de aylardır tapu vermeyeceklerini söylüyor. Yapılan planlar da bizlerle paylaşılmıyor. Oradaki vatandaşlar yeni bir sürgüne gönderilecek. Hiçbir vatandaşın mağduriyetini kabul etmeyiz. Referandum sürecinde de oy almak için bir anlayışla yaklaşıyorlar” diye konuştu.   Kaynak:Günaydın Kocaeli
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, referandum çalışmaları kapsamında nisan ayına kadar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dahil olduğu birçok ismin Gebze’ye geleceğini duyurdu

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun referandum çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. CHP’li Dursun, “Bu dönemde diğer seçimlerde gibi bir çalışma yapmıyoruz. 22 mahallede 22 Referandum Koordinasyon Merkezi (RKM), 8 tane muhtar, esnaflar için RKM kurduk. Her mahallede referandumla ilgili olarak çalışma var. Dernek, esnaf ve ev ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Referandum çalışmaları kapsamında 22 Mart’ta CHP İzmir Milletvekilimiz Özcan Purçu gelecek. Saat 17.00’da Gebze Mevlana ve İnönü Mahallesi’ndeki roman vatandaşlarla buluşacak” dedi.

 

ÜMİT KOCASAKAL PANELE GELİYOR

Gebze’ye gelecek isimleri de sıralayan Dursun, “25 Mart’ta yine PM üyemiz Canan Kaftancıoğlu Gebze Mevlana Mahallesi’ndeki kadınlarla bir araya gelecek. 28 Mart’ta da genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ilçemize gelecek. Genel başkanımız Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da sendika, esnaf oda başkanları, STK ve dernek başkanları ve temsilcileri ile bir araya gelecek. 31 Mart’ta Deniz Baykal İzmit’e gelecek. Deniz Baykal’ı Gebze’ye de davet edeceğiz. 4 Nisan’da da Gebze’deki STK’larla birlikte Ümit Kocasakal’ın katılacağı bir panel yapılacak. Referandumda yaptığımız çalışmalar gayet olumlu gidiyor” diye konuştu.

 

TAPULARI VERMEYECEKLER

Hürriyet ve Yavuzselim Mahalleleri’ndeki tapu sorunu ile ilgili olarak CHP’li Dursun, “Hürriyet ve Yavuzselim Mahalleleri Gebze’nin kanayan yarası ve ciddi bir sorun. 1994 yılından beri aynı anlayış iktidarda ancak o insanların sorunlarını çözmek yerine sadece seçim döneminde o insanların oylarını almak için kullanılan bir sorun gibi görüyorlar. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de aylardır tapu vermeyeceklerini söylüyor. Yapılan planlar da bizlerle paylaşılmıyor. Oradaki vatandaşlar yeni bir sürgüne gönderilecek. Hiçbir vatandaşın mağduriyetini kabul etmeyiz. Referandum sürecinde de oy almak için bir anlayışla yaklaşıyorlar” diye konuştu.

 

Kaynak:Günaydın Kocaeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.