19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’nin ziyaret ettiği esnaflara tutanak!

Çayırova 22.10.2020 - 16:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’nin ziyaret ettiği esnaflara tutanak!

ÇAYIROVA BELEDİYESİ’NDEN TEPKİ ÇEKEN DAVRANIŞ

CHP'nin ziyaretinin ardından Çayırova Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Özgürlük Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi’nde bulunan işyerlerine tutanak tutularak işyerlerinin tahliye edilmesi istendi. CHP Çayırova İlçe Örgütü'nün 21 Ekim Çarşamba Günü esnaflara yaptığı ziyaretten sonra Çayırova Belediyesi bu esnaflara tutanak tutarak para cezaları ve kapatma cezası verdi. Bu olaya CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek büyük tepki göstererek açıklama yaptı. BASKI YAPARAK Başkan Soyluçiçek açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Esnaf ziyaretinde bulunduk ama zabıta bugün sabah bu arkadaşların tümüne tutanak tutarak 20 günde tahlillerini istemiş. Gerekçeleri çalışma ruhsatları yok diye ama bu işyerleri yıllardır buradalar. Vergi ödüyorlar vergi levhaları da var. Özgürlük Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık on tane iş yerinde sabah zabıta baskını yaparak mühürleme yapılmıştır. On gün içinde dükkanların tahliye edilmesi ile ilgili tebligat verilmiş, bir küçük sanayisi bile bulunamayan Çayırova ilçede bütün mahallelerinde bu tür işyerleri mevcut ama baskı yaparak şu zor zamanda insanların ekmekleriyle oynamak gibi bir sıkıntısı olan sayın belediye başkanı ve yönetimi bunla ilgili çözüm için ne yapacak?”  
ÇAYIROVA BELEDİYESİ’NDEN TEPKİ ÇEKEN DAVRANIŞ

CHP'nin ziyaretinin ardından Çayırova Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Özgürlük Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi’nde bulunan işyerlerine tutanak tutularak işyerlerinin tahliye edilmesi istendi. CHP Çayırova İlçe Örgütü'nün 21 Ekim Çarşamba Günü esnaflara yaptığı ziyaretten sonra Çayırova Belediyesi bu esnaflara tutanak tutarak para cezaları ve kapatma cezası verdi. Bu olaya CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek büyük tepki göstererek açıklama yaptı.

BASKI YAPARAK

Başkan Soyluçiçek açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Esnaf ziyaretinde bulunduk ama zabıta bugün sabah bu arkadaşların tümüne tutanak tutarak 20 günde tahlillerini istemiş. Gerekçeleri çalışma ruhsatları yok diye ama bu işyerleri yıllardır buradalar. Vergi ödüyorlar vergi levhaları da var. Özgürlük Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık on tane iş yerinde sabah zabıta baskını yaparak mühürleme yapılmıştır. On gün içinde dükkanların tahliye edilmesi ile ilgili tebligat verilmiş, bir küçük sanayisi bile bulunamayan Çayırova ilçede bütün mahallelerinde bu tür işyerleri mevcut ama baskı yaparak şu zor zamanda insanların ekmekleriyle oynamak gibi bir sıkıntısı olan sayın belediye başkanı ve yönetimi bunla ilgili çözüm için ne yapacak?”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.