CHP teklifi yaptı cevap bekliyor

Kocaeli 20.04.2016 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP teklifi yaptı cevap bekliyor

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, alınması planlanan il binası için Akça Camii’nin karşısında bulunan Özbek Apartmanı’nın üç katı için teklif verdiklerini ve mal sahibinden cevap beklediklerini söyledi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İl binasıyla ilgili Özler Et Pazarı’nın bulunduğu beş katlı Özbek Apartmanı’nın üç katı için teklif verdik. Zeminin üzerinden itibaren birinci, ikinci ve üçüncü kat için teklif verdik. Mal sahibinden cevap bekliyoruz” ifadelerini kullandı. TEKLİF VERİLDİ CHP İl Örgütü’nün almayı planladığı il binasıyla ilgili teklif verdiklerini belirten İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İl binası için Akça Camii’nin karşısında bulunan Özbek apartmanı için teklifi yaptık. Teklif yaptığımız binanın üç katını almak istiyoruz. Genel merkezden aldığımız yardım vaadi karşısında bir teklif verdik. Cevap bekliyoruz. Umarım en kısa zamanda bina konusunu da çözmüş oluruz “dedi.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, alınması planlanan il binası için Akça Camii’nin karşısında bulunan Özbek Apartmanı’nın üç katı için teklif verdiklerini ve mal sahibinden cevap beklediklerini söyledi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İl binasıyla ilgili Özler Et Pazarı’nın bulunduğu beş katlı Özbek Apartmanı’nın üç katı için teklif verdik. Zeminin üzerinden itibaren birinci, ikinci ve üçüncü kat için teklif verdik. Mal sahibinden cevap bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

TEKLİF VERİLDİ

CHP İl Örgütü’nün almayı planladığı il binasıyla ilgili teklif verdiklerini belirten İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İl binası için Akça Camii’nin karşısında bulunan Özbek apartmanı için teklifi yaptık. Teklif yaptığımız binanın üç katını almak istiyoruz. Genel merkezden aldığımız yardım vaadi karşısında bir teklif verdik. Cevap bekliyoruz. Umarım en kısa zamanda bina konusunu da çözmüş oluruz “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.