CHP Üyelerini dinledi!

Gebze 18.10.2016 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP Üyelerini dinledi!

CHP Gebze İlçe Örgütü mahalle buluşmalarından sonra şimdi de üyelerine yönelik ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde ki üyelerini gezen İlçe Örgütü adına açıklama yapan Recep Dursun, üyelere özel arşiv çalışması yaparak, yeni projeleri üyelerle hayata geçireceklerini söyledi.

CHP Gebze İlçe Örgütü üye ziyaretlerine başladı. Göreve geldikleri günden beri Mahallelerde toplantılar gerçekleştirerek üyelerinin beklenti ve taleplerini dinleyen CHP Gebze İlçe Örgütü, şimdi de ev ziyaretlerine başladı. İlçe Başkanı Recep Dursun ve İlçe Yöneticileri, bu sefer nokta ziyaretler yaparak üyelerini dinlemeye başladı. Bu kapsamda Gebze İlçe Örgütü, Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi’nde üyeleriyle buluştu. ÜYE ARŞİVİ OLUŞTURULACAK Üye ziyaretleri ile ilgili konuşan İlçe Başkanı Recep Dursun, “Yapılan bu ziyaretlerde üyelerimizle ilgili veriler alındı. Beklentileri, eleştiri ve önerileri ciddiyetle not edildi. İletişim bilgileri yenilendi. Partimize yeni üye olmak isteyenlerin talepleri alındı. Hanelerinden taşınanlar belirlendi. Partimizin, kültür, sanat ve eğitim ile spor faaliyetlerinde katkı sunabilecekler not edildi. Artık, CHP Gebze İlçe Örgütünün üyeleri ile ilgili detaylı arşivi oluşturulacak. Veriler detaylandırılıp partililerimizin tercihleri, özlemleri ve partimizin başarısı için çalışma ilkeleri ve hedefleri belirlenecek.”dedi. YENİ PROJELER ÜRETİLECEK Dursun üyelerle bağı sıkı bir şekilde koruyacaklarını dile getirerek, “Bu hedeflerin gerçekleştirmesi için mahalle bazında siyaset dili, yöntemi ve projeler oluşturulup aktif üyelerle hayata geçirilecek. Üyelerle partinin yeniden buluşması, veri oluşturulması, iletişim bilgilerin yenilenmesi, aktif hale getirilmesi, üyeliğin güncellenmesi, yeni üyelerin kazandırılması gibi böylesi önemli bir çalışmaya inanarak yüreğiyle katılıp parti emekçileri ile buluşan arkadaşlarıma, bizleri tüm sıcaklığı ile kapıda karşılayıp, evlerinde misafir eden sevgisini paylaşan, yüreğini açan Cumhuriyet Mahallesi üyelerine CHP Gebze İlçe Örgütü adına şükranlarımızı sunuyoruz.”diye konuştu.
CHP Gebze İlçe Örgütü mahalle buluşmalarından sonra şimdi de üyelerine yönelik ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde ki üyelerini gezen İlçe Örgütü adına açıklama yapan Recep Dursun, üyelere özel arşiv çalışması yaparak, yeni projeleri üyelerle hayata geçireceklerini söyledi.

CHP Gebze İlçe Örgütü üye ziyaretlerine başladı. Göreve geldikleri günden beri Mahallelerde toplantılar gerçekleştirerek üyelerinin beklenti ve taleplerini dinleyen CHP Gebze İlçe Örgütü, şimdi de ev ziyaretlerine başladı. İlçe Başkanı Recep Dursun ve İlçe Yöneticileri, bu sefer nokta ziyaretler yaparak üyelerini dinlemeye başladı. Bu kapsamda Gebze İlçe Örgütü, Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi’nde üyeleriyle buluştu.

ÜYE ARŞİVİ OLUŞTURULACAK

Üye ziyaretleri ile ilgili konuşan İlçe Başkanı Recep Dursun, “Yapılan bu ziyaretlerde üyelerimizle ilgili veriler alındı. Beklentileri, eleştiri ve önerileri ciddiyetle not edildi. İletişim bilgileri yenilendi. Partimize yeni üye olmak isteyenlerin talepleri alındı. Hanelerinden taşınanlar belirlendi. Partimizin, kültür, sanat ve eğitim ile spor faaliyetlerinde katkı sunabilecekler not edildi. Artık, CHP Gebze İlçe Örgütünün üyeleri ile ilgili detaylı arşivi oluşturulacak. Veriler detaylandırılıp partililerimizin tercihleri, özlemleri ve partimizin başarısı için çalışma ilkeleri ve hedefleri belirlenecek.”dedi.

YENİ PROJELER ÜRETİLECEK

Dursun üyelerle bağı sıkı bir şekilde koruyacaklarını dile getirerek, “Bu hedeflerin gerçekleştirmesi için mahalle bazında siyaset dili, yöntemi ve projeler oluşturulup aktif üyelerle hayata geçirilecek. Üyelerle partinin yeniden buluşması, veri oluşturulması, iletişim bilgilerin yenilenmesi, aktif hale getirilmesi, üyeliğin güncellenmesi, yeni üyelerin kazandırılması gibi böylesi önemli bir çalışmaya inanarak yüreğiyle katılıp parti emekçileri ile buluşan arkadaşlarıma, bizleri tüm sıcaklığı ile kapıda karşılayıp, evlerinde misafir eden sevgisini paylaşan, yüreğini açan Cumhuriyet Mahallesi üyelerine CHP Gebze İlçe Örgütü adına şükranlarımızı sunuyoruz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.