19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP üyelerini dinledi!

Gebze 02.11.2016 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP üyelerini dinledi!

CHP Gebze İlçe Örgütü üyelerine yönelik ziyaretleri sürdürüyor.

İlçe Yöneticileri geçtiğimiz gün Sultanorhan Mahallesi’nde ziyaretler gerçekleştirdi. Üyelerini ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran, partiden beklentilerini dinleyen Gebze İlçe Örgütü’nün yaptığı bu ziyaretler büyük memnuniyet uyandırdı. İlçe başkanı Recep Dursun, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmelerde, “Mahallede oturmaya devam eden üyeler tespit ettik.  Başka mahalleye veya başka il ve ilçelere taşınmış üyeler tespit ederek,  Üye olarak gözüken ancak partimizle gönül bağı olmayan üyeler tespit ediliyor. Partililerimizin değişen adres ve iletişim bilgilerini güncellemek için gerekli bilgiler elde edilmiş, Üyelerimiz ile ilgili detaylı veriler alınmış, Üyelerimizin partimizle olan ilişkilerinde ve iletişiminde eksik ve aksayan yönler not edilmiştir. Partimizin yerel iktidarını temin etmek ve genel seçimlerde başarı için, örgütlenme çalışmalarına, eylem ve etkinliklere geniş katılımın sağlanması için eleştiri ve öneriler alındı. Yararlı ve gerekli olan bu önemli çalışmaya tatil gününü partimizin başarısı için inanarak feda eden tüm örgüt emekçilerine yürekten teşekkür ederiz.” dedi.
CHP Gebze İlçe Örgütü üyelerine yönelik ziyaretleri sürdürüyor.

İlçe Yöneticileri geçtiğimiz gün Sultanorhan Mahallesi’nde ziyaretler gerçekleştirdi. Üyelerini ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran, partiden beklentilerini dinleyen Gebze İlçe Örgütü’nün yaptığı bu ziyaretler büyük memnuniyet uyandırdı. İlçe başkanı Recep Dursun, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmelerde, “Mahallede oturmaya devam eden üyeler tespit ettik.  Başka mahalleye veya başka il ve ilçelere taşınmış üyeler tespit ederek,  Üye olarak gözüken ancak partimizle gönül bağı olmayan üyeler tespit ediliyor. Partililerimizin değişen adres ve iletişim bilgilerini güncellemek için gerekli bilgiler elde edilmiş, Üyelerimiz ile ilgili detaylı veriler alınmış,

Üyelerimizin partimizle olan ilişkilerinde ve iletişiminde eksik ve aksayan yönler not edilmiştir. Partimizin yerel iktidarını temin etmek ve genel seçimlerde başarı için, örgütlenme çalışmalarına, eylem ve etkinliklere geniş katılımın sağlanması için eleştiri ve öneriler alındı.

Yararlı ve gerekli olan bu önemli çalışmaya tatil gününü partimizin başarısı için inanarak feda eden tüm örgüt emekçilerine yürekten teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.