CHPli Özel Gebze’ye geliyor

Gebze 15.06.2018 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHPli Özel Gebze’ye geliyor

Özel, 17 Haziran Pazar Günü saat 14:00’da Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı mitingte halkla buluşacak.

24 Haziran seçimlerine günler kala programlarına aralıksız devam eden Grup Başkanvekili Özel, “Öncelikle herkesin bayramını kutluyor, sevdiklerinizle hayırlı bayramlar diliyorum. Çabamız tüm Türkiye’yi birleştiren kucaklayan bir anlayışı yeniden canlandırıp, hayata geçirmek. Yine aynı amaçla yapacağımız Gebze mitingine tüm halkımızı bekliyorum” dedi. CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nda mitingin hazırlıkları sürerken, İlçe Başkanı Musa Yılmaz da, “Grup Başkanvekilimizi ağırlayacağımız için heyecanlı ve mutluyuz. Tüm halkımızı bu heyecanı paylaşmaya, bayramın 3’üncü gününde Cumhuriyet Meydanı’ndaki buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Özel, 17 Haziran Pazar Günü saat 14:00’da Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı mitingte halkla buluşacak.
24 Haziran seçimlerine günler kala programlarına aralıksız devam eden Grup Başkanvekili Özel, “Öncelikle herkesin bayramını kutluyor, sevdiklerinizle hayırlı bayramlar diliyorum. Çabamız tüm Türkiye’yi birleştiren kucaklayan bir anlayışı yeniden canlandırıp, hayata geçirmek. Yine aynı amaçla yapacağımız Gebze mitingine tüm halkımızı bekliyorum” dedi.
CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nda mitingin hazırlıkları sürerken, İlçe Başkanı Musa Yılmaz da, “Grup Başkanvekilimizi ağırlayacağımız için heyecanlı ve mutluyuz. Tüm halkımızı bu heyecanı paylaşmaya, bayramın 3’üncü gününde Cumhuriyet Meydanı’ndaki buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.