CHPli Sarıbay’dan Gebze, Çayırova, Darıca Turu

Kocaeli 18.12.2017 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHPli Sarıbay’dan Gebze, Çayırova, Darıca Turu

CHPli Sarıbay’dan Gebze, Çayırova, Darıca Turu

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, geçtiğimiz günlerde kongrelerini tamamlayan CHP Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Pazar mesaisi yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay gerçekleşen ilçe olağan kongrelerin ardından seçilen ilçe başkanları ve yönetimlerine hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere ilçe binalarına ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan İl Başkanı Sarıbay, “Biz bu partiye gönül verdik. Partimizi çok seviyoruz. Bu yüzden de sadece elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Görevimiz kolay değil, herkesin gönlünü yapmak zor, ama elimizden geldiğince kimseyi kırmamaya çalıştık. KİMSENİN KÜSMEYE HAKKI YOK İki yıl boyunca il yöneticilerimle, ilçe başkan ve yönetimleri ile kadın ve gençlik kollarımızla bir sorun çıkmadan uyumlu bir şekilde çalıştığımızı düşünüyorum. 7 Ocak'ta gerçekleştireceğimiz il kongresinde tekrar adayım. Seçilirsem yine aynı uyum içerisinde çalışacağıma inancım tamdır. Seçimlere katıldım ve gördüm ki demokratik, seviyeli, eleştirinin dozunun aşılmadığı kongrelerimiz oldu. Bu nedenle ben tüm örgütümü tebrik ediyorum. Bu bir yarıştır. Ülkenin yangın yerine döndüğü şu dönemde kimsenin 'ben kırıldım, küstüm, gücendim' demeye hakkı yoktur. AŞAMAYACAĞIZ ENGEL YOK Bu parti bizim, partiye küsmeye hakkımız yoktur. Bu seçimlerinde kazananı kaybedeni yok kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'dir.” dedi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, "Siyasette hepimizin eksikleri var. Önemli olan kırmadan birlikteliği sağlayabilmek. Çayırova’da bunu ufak tefek sıkıntılar olsa da sağladığımızı düşünüyorum" dedi. Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, "CHP Kocaeli bütününde büyük bir ailedir. Birlikte hareket ettiğimiz sürece aşamayacağımız engel olmadığını düşünüyorum. BÖLGEMİZE DAHA ÇOK GELİN 2019’u düşünerek birlikte mücadele etmekle kendimizi sorumlu hisseden insanlarız. Disiplini elden bırakmadan uyum içinde çalışacağız.” dedi. Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ise, "Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz umarım bu dönemde de kazanırsınız. Önceki dönem de sizin yanınızdaydık, bundan sonra da öyle olacak. Sizden yeni dönemde bir ricamız olacak. Yeni dönemde bölgemize daha çok gelmenizi, iktidar yolunda bizlere daha çok destek olmanızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyaretler hatıra fotoğrafları ile son buldu.
CHPli Sarıbay’dan Gebze, Çayırova, Darıca Turu

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, geçtiğimiz günlerde kongrelerini tamamlayan CHP Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Pazar mesaisi yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay gerçekleşen ilçe olağan kongrelerin ardından seçilen ilçe başkanları ve yönetimlerine hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere ilçe binalarına ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan İl Başkanı Sarıbay, “Biz bu partiye gönül verdik. Partimizi çok seviyoruz. Bu yüzden de sadece elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Görevimiz kolay değil, herkesin gönlünü yapmak zor, ama elimizden geldiğince kimseyi kırmamaya çalıştık.

KİMSENİN KÜSMEYE HAKKI YOK

İki yıl boyunca il yöneticilerimle, ilçe başkan ve yönetimleri ile kadın ve gençlik kollarımızla bir sorun çıkmadan uyumlu bir şekilde çalıştığımızı düşünüyorum. 7 Ocak'ta gerçekleştireceğimiz il kongresinde tekrar adayım. Seçilirsem yine aynı uyum içerisinde çalışacağıma inancım tamdır. Seçimlere katıldım ve gördüm ki demokratik, seviyeli, eleştirinin dozunun aşılmadığı kongrelerimiz oldu. Bu nedenle ben tüm örgütümü tebrik ediyorum. Bu bir yarıştır. Ülkenin yangın yerine döndüğü şu dönemde kimsenin 'ben kırıldım, küstüm, gücendim' demeye hakkı yoktur.

AŞAMAYACAĞIZ ENGEL YOK

Bu parti bizim, partiye küsmeye hakkımız yoktur. Bu seçimlerinde kazananı kaybedeni yok kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'dir.” dedi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, "Siyasette hepimizin eksikleri var. Önemli olan kırmadan birlikteliği sağlayabilmek. Çayırova’da bunu ufak tefek sıkıntılar olsa da sağladığımızı düşünüyorum" dedi. Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, "CHP Kocaeli bütününde büyük bir ailedir. Birlikte hareket ettiğimiz sürece aşamayacağımız engel olmadığını düşünüyorum.

BÖLGEMİZE DAHA ÇOK GELİN

2019’u düşünerek birlikte mücadele etmekle kendimizi sorumlu hisseden insanlarız. Disiplini elden bırakmadan uyum içinde çalışacağız.” dedi. Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ise, "Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz umarım bu dönemde de kazanırsınız. Önceki dönem de sizin yanınızdaydık, bundan sonra da öyle olacak. Sizden yeni dönemde bir ricamız olacak. Yeni dönemde bölgemize daha çok gelmenizi, iktidar yolunda bizlere daha çok destek olmanızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyaretler hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.