19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHPLİ TARHAN’DAN 10 KASIM MESAJI!

Gebze 10.11.2015 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHPLİ TARHAN’DAN 10 KASIM MESAJI!

Mustafa Kemal sadece bir lider değil, önderdir. Bir neslin önünde giden insan olarak kalmamış, bir ulusun yüzyıllarca sürecek kaderinin imzacısı, nesilden nesile aktarılan kahramanlık öykülerinin aktörüdür. Mustafa Kemal demek Devrim demektir, Gericiliğe bölücülüğe karanlığa orta çağ zihniyetine karşı aydınlık demektir… Vatanseverlik, çağdaşlık, geleceğe umutla bakış, kadınıyla, genciyle insanına güven, Bağımsızlık ve Özgürlük demektir… Mustafa Kemal demek Türkiye demektir... İlkelerinle, bizlere aşıladığın güven ve umutla devrimlerinin bekçisiyiz...

Mustafa Kemal sadece bir lider değil, önderdir. Bir neslin önünde giden insan olarak kalmamış, bir ulusun yüzyıllarca sürecek kaderinin imzacısı, nesilden nesile aktarılan kahramanlık öykülerinin aktörüdür.

Mustafa Kemal demek Devrim demektir, Gericiliğe bölücülüğe karanlığa orta çağ zihniyetine karşı aydınlık demektir… Vatanseverlik, çağdaşlık, geleceğe umutla bakış, kadınıyla, genciyle insanına güven, Bağımsızlık ve Özgürlük demektir…

Mustafa Kemal demek Türkiye demektir... İlkelerinle, bizlere aşıladığın güven ve umutla devrimlerinin bekçisiyiz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.