Çiçek çifte mutluluk yaşıyor

Gebze 10.06.2020 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiçek çifte mutluluk yaşıyor

Uzay Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebze Ticaret Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çiçek çifte mutluluk yaşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını, 65 yaş üstü vatandaşların artık saat 10.00-20.00 saatleri arasında sokakta olabileceğini açıklamıştı. Ayrıca gece saat 01.30’da açıklanan yeni kararname ile birçok vali ve kaymakamın görev yerleri değişmiş, yeni kaymakam ve valiler atanmıştı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre 65 yaş üstü olan Uzay Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebze Ticaret Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çiçek hem bugün ilk kez sokağa çıkarak çalışma ofisine geldi hem de Valiler kararnamesi ile Çiçek’in oğlu İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Gökmen Çiçek Afyonkarahisar Valisi oldu. Hem oğlu için sevinen hem de artık sokağa çıkabilen İbrahim Çiçek çifte mutluluk yaşadı. DESTEK OLMAYA HAZIRIZ Bugün uzun bir aradan sonra sokağa çıkarak ofisine gelen Uzay Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebze Ticaret Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çiçek’e Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yıldırım İbrahim Çiçek’in oğlu, Afyonkarahisar Valiliği’ne atanan Gökmen Çiçek için hayırlı olsun temennisini ileterek hediyelerini takdim etti. Çiçek, “Nihat kardeşimizi çok severiz. Kendisine yapacağı işlerde her zaman destek olmaya hazırız. Ortaklıklarından dolayısı Abbas ve Nihat kardeşimizi tebrik ederim” dedi. Çiçek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nihat Yıldırım’a teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Uzay Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebze Ticaret Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çiçek çifte mutluluk yaşıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını, 65 yaş üstü vatandaşların artık saat 10.00-20.00 saatleri arasında sokakta olabileceğini açıklamıştı. Ayrıca gece saat 01.30’da açıklanan yeni kararname ile birçok vali ve kaymakamın görev yerleri değişmiş, yeni kaymakam ve valiler atanmıştı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre 65 yaş üstü olan Uzay Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebze Ticaret Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çiçek hem bugün ilk kez sokağa çıkarak çalışma ofisine geldi hem de Valiler kararnamesi ile Çiçek’in oğlu İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Gökmen Çiçek Afyonkarahisar Valisi oldu. Hem oğlu için sevinen hem de artık sokağa çıkabilen İbrahim Çiçek çifte mutluluk yaşadı.

DESTEK OLMAYA HAZIRIZ

Bugün uzun bir aradan sonra sokağa çıkarak ofisine gelen Uzay Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebze Ticaret Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çiçek’e Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yıldırım İbrahim Çiçek’in oğlu, Afyonkarahisar Valiliği’ne atanan Gökmen Çiçek için hayırlı olsun temennisini ileterek hediyelerini takdim etti. Çiçek, “Nihat kardeşimizi çok severiz. Kendisine yapacağı işlerde her zaman destek olmaya hazırız. Ortaklıklarından dolayısı Abbas ve Nihat kardeşimizi tebrik ederim” dedi. Çiçek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nihat Yıldırım’a teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.