Çiçek Gibi Yapacağım

Çayırova 04.01.2018 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çiçek Gibi Yapacağım

Çayırova Belediye Meclisinin Ocak Ayı ikinci oturumu gerçekleşti. Meclisin ikinci oturumuna Saadet Partisi Meclis Üyelerinin katılmaması dikkat çekti.

Meclisin açılış konuşmasını yapan CHP Meclis Üyesi Halis Koç ilk oturumunda Emek ve İnönü Mahallesinin imara açılması ile ilgili karara HAYIR demediklerini oy çoğunluğunun aksine oy birliği ile karar alınması yönünde düzeltme yapılmasını talep etti. Başkan Demirci konunun kanuni yönünden bir sakıncası olmadığı surece bu düzeltmenin yapılabileceğini ifade etti. Halis Koç bu sorunun yıllar önce çözülmesi gerektiğini ancak geçmişte belediye başkanlarının bu yönde karar alınması için emek harcanmadığını da dile getirdi. Koç, “Evet bu başarıdır. Bu basari mahalle halkınındır.” dedi. Koç ayrıca sosyal medya kişisel sayfasında hala CHP logolu profil kullanan Adem Kılıç’ın Ak Partili Meclis Üyesi gibi davranmasını da eleştirdi. CHP İLE SIKINTIMIZ YOK Konuyla ilgili yorum da yapan Belediye Başkan Sevki Demirci, “CHP’nin kendi içindeki tavırları davranışları nedeniyle kişilere bağlı insanlar partiden uzaklaşıyor. Şahısların genel olarak siyaset tarzları parti içindeki CHP’lileri de CHP’den uzaklaştırıyor. Adem Kılıç arkadaşımız CHP duyguları içindedir ama sizden uzaklaşmıştır. Atatürk’ün kurduğu CHP’yi sizler farklı bir noktaya getirdiniz.” dedi. Bağımsız Meclis Üyesi Adem Kılıç da kendisine yönelik yapılan eleştirilere, “Ben CHP’liyim. Tüm kalbimle inancımla partime olan bağlılığım devam ediyor. Ama parti içindeki kişisel nedenlerden istifa ettim. Şevki Demirci iyi bir şey yaparsa alkışlıyorum. Yanlış yapılmışsa yanlış yapıyorsunuz diyorum. Tekrar emeği gecen herkese teşekkür ederim.” dedi. HİZMET YAPACAGIZ Belediye Başkan Şevki Demirci İnönü ve Emek mahallesine hizmet yapılmayacağı yönünde yapılan söylenti ve yorumlarda da cevap vererek, “İmara açılan mahallelere hizmet götürmeyeceğim mahalle halkına zorluklar çıkaracağım ile ilgili söylentiler kulağıma geldi. Böyle bir şey olabilir mi? Ne diye imara açtık buraları. Bakın göreceksiniz çiçek gibi yapacağım bu mahalleleri. Bu mahallelerin eksik hizmeti benim ayıbım olacağı nasıl düşünülemez.” dedi. Salı günü ilki gerçekleştirilen Beleye Meclis Oturumunda komisyonlara gönderilen iki maddenin görüşülerek karara bağlanması ile ikinci oturum sona erdi.
Çayırova Belediye Meclisinin Ocak Ayı ikinci oturumu gerçekleşti. Meclisin ikinci oturumuna Saadet Partisi Meclis Üyelerinin katılmaması dikkat çekti.

Meclisin açılış konuşmasını yapan CHP Meclis Üyesi Halis Koç ilk oturumunda Emek ve İnönü Mahallesinin imara açılması ile ilgili karara HAYIR demediklerini oy çoğunluğunun aksine oy birliği ile karar alınması yönünde düzeltme yapılmasını talep etti. Başkan Demirci konunun kanuni yönünden bir sakıncası olmadığı surece bu düzeltmenin yapılabileceğini ifade etti. Halis Koç bu sorunun yıllar önce çözülmesi gerektiğini ancak geçmişte belediye başkanlarının bu yönde karar alınması için emek harcanmadığını da dile getirdi. Koç, “Evet bu başarıdır. Bu basari mahalle halkınındır.” dedi. Koç ayrıca sosyal medya kişisel sayfasında hala CHP logolu profil kullanan Adem Kılıç’ın Ak Partili Meclis Üyesi gibi davranmasını da eleştirdi.

CHP İLE SIKINTIMIZ YOK

Konuyla ilgili yorum da yapan Belediye Başkan Sevki Demirci, “CHP’nin kendi içindeki tavırları davranışları nedeniyle kişilere bağlı insanlar partiden uzaklaşıyor. Şahısların genel olarak siyaset tarzları parti içindeki CHP’lileri de CHP’den uzaklaştırıyor. Adem Kılıç arkadaşımız CHP duyguları içindedir ama sizden uzaklaşmıştır. Atatürk’ün kurduğu CHP’yi sizler farklı bir noktaya getirdiniz.” dedi. Bağımsız Meclis Üyesi Adem Kılıç da kendisine yönelik yapılan eleştirilere, “Ben CHP’liyim. Tüm kalbimle inancımla partime olan bağlılığım devam ediyor. Ama parti içindeki kişisel nedenlerden istifa ettim. Şevki Demirci iyi bir şey yaparsa alkışlıyorum. Yanlış yapılmışsa yanlış yapıyorsunuz diyorum. Tekrar emeği gecen herkese teşekkür ederim.” dedi.

HİZMET YAPACAGIZ

Belediye Başkan Şevki Demirci İnönü ve Emek mahallesine hizmet yapılmayacağı yönünde yapılan söylenti ve yorumlarda da cevap vererek, “İmara açılan mahallelere hizmet götürmeyeceğim mahalle halkına zorluklar çıkaracağım ile ilgili söylentiler kulağıma geldi. Böyle bir şey olabilir mi? Ne diye imara açtık buraları. Bakın göreceksiniz çiçek gibi yapacağım bu mahalleleri. Bu mahallelerin eksik hizmeti benim ayıbım olacağı nasıl düşünülemez.” dedi. Salı günü ilki gerçekleştirilen Beleye Meclis Oturumunda komisyonlara gönderilen iki maddenin görüşülerek karara bağlanması ile ikinci oturum sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.