Çiçek gol istiyor!

Spor 13.02.2019 - 08:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiçek gol istiyor!

GEBZESPOR, 3 HAFTADIR RAKİP FİLELERİ SARSAMIYOR

Pazar günü sahasında 6 puan niteliği taşıyan maçta Tepecikspor’u konuk edecek olan Gebzespor, gol çalışması yaptı. Son 3 haftada ağları sarsamayan oyuncularıyla yakından ilgilenen Teknik Patron Alaettin çiçek, çerçeveyi bulan şutların gol olmasını istedi. 3.Lig ekibimiz Gebzespor’da Büyükçekmece Tepecikspor mesaisi başladı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 4 puan alan mor beyazlı temsilcimiz, 6 puan niteliği taşıyan Tepecikspor karşılaşmasına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Günün ilk çalışmasında kros yapan mor beyazlılar, günün ikinci antrenmanını ise sahada gerçekleştirdi. HÜCUM OYUNCULARINA YAKIN İLGİ Son 3 maçta rakip ağları sarsamayarak gol sorunu yaşayan Gebzespor’da Teknik Direktör Alaettin Çiçek günün ikinci antrenmanında buna değinirken, futbolcularına adeta gol emri verdi. Oyuncularının gol yollarında daha etkili olması adına özel bir çalışma yaptıran Çiçek, çerçeveyi bulan şutların gol olmasını istedi. Hücum ve hücum hattına yakın oyuncular ile yakından ilgilenen Çiçek, daha net vuruşlar istedi.
GEBZESPOR, 3 HAFTADIR RAKİP FİLELERİ SARSAMIYOR

Pazar günü sahasında 6 puan niteliği taşıyan maçta Tepecikspor’u konuk edecek olan Gebzespor, gol çalışması yaptı. Son 3 haftada ağları sarsamayan oyuncularıyla yakından ilgilenen Teknik Patron Alaettin çiçek, çerçeveyi bulan şutların gol olmasını istedi.

3.Lig ekibimiz Gebzespor’da Büyükçekmece Tepecikspor mesaisi başladı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 4 puan alan mor beyazlı temsilcimiz, 6 puan niteliği taşıyan Tepecikspor karşılaşmasına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Günün ilk çalışmasında kros yapan mor beyazlılar, günün ikinci antrenmanını ise sahada gerçekleştirdi.

HÜCUM OYUNCULARINA YAKIN İLGİ

Son 3 maçta rakip ağları sarsamayarak gol sorunu yaşayan Gebzespor’da Teknik Direktör Alaettin Çiçek günün ikinci antrenmanında buna değinirken, futbolcularına adeta gol emri verdi. Oyuncularının gol yollarında daha etkili olması adına özel bir çalışma yaptıran Çiçek, çerçeveyi bulan şutların gol olmasını istedi. Hücum ve hücum hattına yakın oyuncular ile yakından ilgilenen Çiçek, daha net vuruşlar istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.