Çiçek: Puan aslanın midesinde

Spor 26.02.2019 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiçek: Puan aslanın midesinde

GEBZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇİÇEK, HİÇBİR MAÇIN KOLAY OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, 0-0 biten Erzin Belediyespor maçı ve Cumartesi günü oynanacak olan Körfezspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 3.Lig’in en çok berabere kalan takımı Erzin karşısında iyi bir mücadele verdiklerini belirten Çiçek, keyifli bir maç oynadıklarını söyledi. Tepecikspor karşılaşmasında kötü hakem yönetiminin ardından Erzin maçının hakeminin iki takıma da eşit yaklaşımı ve sadece maç yönetme anlayışının, seyir zevki açısından olumlu olduğunu belirten Çiçek, yüksek tempolu geçen maçtan 1 puan çıkardıklarını belirtti. HİÇBİR TAKIM ÇANTADA KEKLİK DEĞİL Grupta haftalar ilerledikçe her takım için maç kazanmanın zorlaştığını belirten Çiçek, “Puan aslanın midesinde” diyerek kendilerini kritik haftaların beklediğini söyledi. Körfezspor maçının kolay olmayacağını belirten Çiçek, “Hiçbir takım çantada keklik değil. Rakibimiz Körfezspor matematiksel olarak olmasa da, ligden düşmüş gibi gözükse de, futbolcuları küme düşmedi. Rahat ve gerginlikten uzak bir şekilde maçlara çıkıyorlar. Nitekim bu hafta da Silivrispor’u mağlup ettiler. Rakibimizi ciddiye alarak, mutlaka kazanmaya yönelik hamleler yapacağız. Yere sağlam basarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
GEBZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇİÇEK, HİÇBİR MAÇIN KOLAY OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, 0-0 biten Erzin Belediyespor maçı ve Cumartesi günü oynanacak olan Körfezspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 3.Lig’in en çok berabere kalan takımı Erzin karşısında iyi bir mücadele verdiklerini belirten Çiçek, keyifli bir maç oynadıklarını söyledi. Tepecikspor karşılaşmasında kötü hakem yönetiminin ardından Erzin maçının hakeminin iki takıma da eşit yaklaşımı ve sadece maç yönetme anlayışının, seyir zevki açısından olumlu olduğunu belirten Çiçek, yüksek tempolu geçen maçtan 1 puan çıkardıklarını belirtti.

HİÇBİR TAKIM ÇANTADA KEKLİK DEĞİL

Grupta haftalar ilerledikçe her takım için maç kazanmanın zorlaştığını belirten Çiçek, “Puan aslanın midesinde” diyerek kendilerini kritik haftaların beklediğini söyledi. Körfezspor maçının kolay olmayacağını belirten Çiçek, “Hiçbir takım çantada keklik değil. Rakibimiz Körfezspor matematiksel olarak olmasa da, ligden düşmüş gibi gözükse de, futbolcuları küme düşmedi. Rahat ve gerginlikten uzak bir şekilde maçlara çıkıyorlar. Nitekim bu hafta da Silivrispor’u mağlup ettiler. Rakibimizi ciddiye alarak, mutlaka kazanmaya yönelik hamleler yapacağız. Yere sağlam basarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.