GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çiçek: Söz veriyorum!

Spor 17.12.2018 - 19:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiçek: Söz veriyorum!

Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Erbaaspor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, göreve geldikleri günden bu yana en başarılı ve en üretken karşılaşmayı oynadıklarını söyleyerek, ‘Tek eksik goldü’ dedi.

Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Erbaaspor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, göreve geldikleri günden bu yana en başarılı ve en üretken karşılaşmayı oynadıklarını söyleyerek, ‘Tek eksik goldü’ dedi. Oyuncularının gayret ve isteklerinden son derece memnun kaldığını belirten Çiçek, ‘’Oyuncularımızın öğrenmelerini sahada pekiştirme anlamında eksik kaldığını gördük. Çok pozisyona girip bir de penaltı kaçırdığımız maçta ortaya çıkan tablo bana göre negatif değil. Sadece gol atmayı beceremedik. Her geçen hafta üzerine koyarak ilerliyoruz. Futbolcularıma ellerinden gelen mücadeleyi gösterdikleri için teşekkür ediyorum’’ dedi. ZEMİN BİZİ OLUMSUZ ETKİLEDİ Alaettin Kurt Stadı’nda ağır zeminde oynanan maçta sahanın bozukluğunun kendilerini olumsuz etkilediğini söyleyen deneyimli teknik adam, ‘’Oynadığımız bu maçta bir değil, iki rakibimiz vardı. Bir tanesi Erbaaspor, diğeri de hiç kuşkusuz zemin oldu. Kimileri, ‘Sahanın bozukluğu iki takım da için de handikap’ diyebilir. Fakat ben buna katılmıyorum. Çünkü biz oynamayı, rakibimiz ise oynatmamayı gösteren bir yapıdaydı. Zeminin kötü ve ağır oluşu bizi zayıflattı. Rakibimiz zeminin ağırlığı sebebiyle yerleşerek ataklarımızı savuşturdu. Tempo yükseltmeye çalışıp kazanmaya oynayan bir takım olarak zeminden olumsuz etkilendik’’ şeklinde konuştu. ORTA HAKEM BELKİ DE ETKİLENDİ Gol olan penaltının iptal edilerek yeniden tekrarlanması ile ilgili düşüncelerini paylaşan Çiçek, hakemler hakkında konuşmayı seven biri olmadığını belirterek, ‘’Bir çok maçta buna benzer ihlaller yapılmasına rağmen penaltının iptali söz konusu olmuyor. Yan hakemin penaltı pozisyonunun ceza sahası içinde oluşunu söylemesinden sonra orta hakem etkilenmiş olabilir. Ama buna rağmen penaltıyı yeniden kullandırmayı gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Hata insana mahsus olan bir şey. Ben de teknik adam olarak hatalar yapıyorum. Bu yüzden kimseyi suçlamıyorum’’ dedi. AYAĞIMIZI YORGANINA GÖRE UZATACAĞIZ Ligin ikinci yarısında daha iyi bir Gebzespor izlettireceklerinin sözünü veren Alaettin Çiçek, transfer süreciyle ilgili düşüncelerini de paylaştı. Kulübün ekonomik politikasına uygun nitelikte hareket edeceklerini belirten Çiçek, ‘’Elbette tespit ettiğimiz eksik bölgelerimiz var. Ancak bu eksikleri giderme adına kulübümüz belirleyeceği ekonomik politika önemli. Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Bu konular netleşmeden konuşmak çok doğru değil. Belki de hiç transfer yapamayacağız. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim. İkinci yarıda keyif veren bir Gebzespor olacak’’ dedi.
Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Erbaaspor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, göreve geldikleri günden bu yana en başarılı ve en üretken karşılaşmayı oynadıklarını söyleyerek, ‘Tek eksik goldü’ dedi.

Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, Erbaaspor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, göreve geldikleri günden bu yana en başarılı ve en üretken karşılaşmayı oynadıklarını söyleyerek, ‘Tek eksik goldü’ dedi. Oyuncularının gayret ve isteklerinden son derece memnun kaldığını belirten Çiçek, ‘’Oyuncularımızın öğrenmelerini sahada pekiştirme anlamında eksik kaldığını gördük. Çok pozisyona girip bir de penaltı kaçırdığımız maçta ortaya çıkan tablo bana göre negatif değil. Sadece gol atmayı beceremedik. Her geçen hafta üzerine koyarak ilerliyoruz. Futbolcularıma ellerinden gelen mücadeleyi gösterdikleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.

ZEMİN BİZİ OLUMSUZ ETKİLEDİ

Alaettin Kurt Stadı’nda ağır zeminde oynanan maçta sahanın bozukluğunun kendilerini olumsuz etkilediğini söyleyen deneyimli teknik adam, ‘’Oynadığımız bu maçta bir değil, iki rakibimiz vardı. Bir tanesi Erbaaspor, diğeri de hiç kuşkusuz zemin oldu. Kimileri, ‘Sahanın bozukluğu iki takım da için de handikap’ diyebilir. Fakat ben buna katılmıyorum. Çünkü biz oynamayı, rakibimiz ise oynatmamayı gösteren bir yapıdaydı. Zeminin kötü ve ağır oluşu bizi zayıflattı. Rakibimiz zeminin ağırlığı sebebiyle yerleşerek ataklarımızı savuşturdu. Tempo yükseltmeye çalışıp kazanmaya oynayan bir takım olarak zeminden olumsuz etkilendik’’ şeklinde konuştu.

ORTA HAKEM BELKİ DE ETKİLENDİ

Gol olan penaltının iptal edilerek yeniden tekrarlanması ile ilgili düşüncelerini paylaşan Çiçek, hakemler hakkında konuşmayı seven biri olmadığını belirterek, ‘’Bir çok maçta buna benzer ihlaller yapılmasına rağmen penaltının iptali söz konusu olmuyor. Yan hakemin penaltı pozisyonunun ceza sahası içinde oluşunu söylemesinden sonra orta hakem etkilenmiş olabilir. Ama buna rağmen penaltıyı yeniden kullandırmayı gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Hata insana mahsus olan bir şey. Ben de teknik adam olarak hatalar yapıyorum. Bu yüzden kimseyi suçlamıyorum’’ dedi.

AYAĞIMIZI YORGANINA GÖRE UZATACAĞIZ

Ligin ikinci yarısında daha iyi bir Gebzespor izlettireceklerinin sözünü veren Alaettin Çiçek, transfer süreciyle ilgili düşüncelerini de paylaştı. Kulübün ekonomik politikasına uygun nitelikte hareket edeceklerini belirten Çiçek, ‘’Elbette tespit ettiğimiz eksik bölgelerimiz var. Ancak bu eksikleri giderme adına kulübümüz belirleyeceği ekonomik politika önemli. Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Bu konular netleşmeden konuşmak çok doğru değil. Belki de hiç transfer yapamayacağız. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim. İkinci yarıda keyif veren bir Gebzespor olacak’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.