Çiftçi, “Çayırova için canla başla çalışacağız”

Çayırova 17.03.2019 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiftçi, “Çayırova için canla başla çalışacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, daha güzel bir Çayırova için canla başla çalışacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ‘Çayırova Buluşmaları’ programı kapsamında seçim çalışmalarına devam ediyor. Çiftçi son olarak MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Çayırova Yozgatlılar Derneği ve Erzurumspor Kulübü Derneği’nde düzenlenen programa katıldı. YÜZDE 55’İN ÜSTÜNDE OY ALACAĞIZ Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan üç dönemdir Çayırova’yı yöneten AK Parti’nin 31 Mart'tan sonra da yönetmeye devam edeceğini söyledi. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Cumhur İttifakının Çayırova'da  seçimleri yüzde 55'in üzerinde oy ile kazanması ülkücülerin boynunun borcu olduğunu söyledi. ÜNLÜ, “SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ” Çayırova'da  zillet ittifakını sandığa gömeceklerini ifade eden MHP Kocaeli il Başkanı Aydın ünlü ise bu seçimlerin beka için çok önemli olduğunu, gördüğü manzaranın Çayırova’da bu işin bittiğini gösterdiğini belirterek, en yüksek oy oranı ile Cumhur ittifakının sandıktan zaferle çıkacağına inancının tam olduğunu söyledi. BEYANNAMEDEN DAHA FAZLA HİZMET Seçimlere sayılı günler kaldığını, 12 Ocak’dan buyana sahada canla başla çalıştıklarını belirten Cumhur İttifakı Adayı Bünyamin Çiftçi, 40 yıldır oturduğu Çayırova’yı mesleki tecrübe ve siyasi deneyim ile en güzel şekilde yöneteceklerini, beyannameye yapacakları projelerin bir kısmını koyduklarını, daha fazla hizmet yapacaklarını kaydetti. PROJELERİMİZ İLÇEYE DEĞER KATACAK Bünyamin Çiftçi, “Daha güzel, yaşanabilir ve mutlu bir Çayırova için canla başla çalışacağız. Hastane önceliklerimiz arasında olacak. Yeni dönemde 200 yataklı hastaneyi bitirip halkımızın hizmetine sunmak için gece gündüz demeden çalışacağız.130 bin nüfuslu Çayırova bu dönem hastanesine kavuşacak. Beyannamemizde ilçemize prestij ve değer katacak projeler var” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, daha güzel bir Çayırova için canla başla çalışacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ‘Çayırova Buluşmaları’ programı kapsamında seçim çalışmalarına devam ediyor. Çiftçi son olarak MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Çayırova Yozgatlılar Derneği ve Erzurumspor Kulübü Derneği’nde düzenlenen programa katıldı.

YÜZDE 55’İN ÜSTÜNDE OY ALACAĞIZ

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan üç dönemdir Çayırova’yı yöneten AK Parti’nin 31 Mart'tan sonra da yönetmeye devam edeceğini söyledi. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Cumhur İttifakının Çayırova'da  seçimleri yüzde 55'in üzerinde oy ile kazanması ülkücülerin boynunun borcu olduğunu söyledi.

ÜNLÜ, “SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

Çayırova'da  zillet ittifakını sandığa gömeceklerini ifade eden MHP Kocaeli il Başkanı Aydın ünlü ise bu seçimlerin beka için çok önemli olduğunu, gördüğü manzaranın Çayırova’da bu işin bittiğini gösterdiğini belirterek, en yüksek oy oranı ile Cumhur ittifakının sandıktan zaferle çıkacağına inancının tam olduğunu söyledi.

BEYANNAMEDEN DAHA FAZLA HİZMET

Seçimlere sayılı günler kaldığını, 12 Ocak’dan buyana sahada canla başla çalıştıklarını belirten Cumhur İttifakı Adayı Bünyamin Çiftçi, 40 yıldır oturduğu Çayırova’yı mesleki tecrübe ve siyasi deneyim ile en güzel şekilde yöneteceklerini, beyannameye yapacakları projelerin bir kısmını koyduklarını, daha fazla hizmet yapacaklarını kaydetti.

PROJELERİMİZ İLÇEYE DEĞER KATACAK

Bünyamin Çiftçi, “Daha güzel, yaşanabilir ve mutlu bir Çayırova için canla başla çalışacağız. Hastane önceliklerimiz arasında olacak. Yeni dönemde 200 yataklı hastaneyi bitirip halkımızın hizmetine sunmak için gece gündüz demeden çalışacağız.130 bin nüfuslu Çayırova bu dönem hastanesine kavuşacak. Beyannamemizde ilçemize prestij ve değer katacak projeler var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.