Çiftçi, “Çayırova’yı gençlerle güzelleştireceğiz”

Çayırova 24.02.2019 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiftçi, “Çayırova’yı gençlerle güzelleştireceğiz”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilçede yaşayan gençlerin oluşturduğu Vazgeçmeyen Gençlik Platformu Üyeleri ile bir araya geldi

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi,  Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programı kapmasında seçim çalışmalılarına tam gaz devam ediyor. Yeni dönemde gençlerle ilgili önemli projeleri hayata geçireceklerini her programda deklare eden Çiftçi, İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve ilçe yöneticileriyle birlikte son olarak ilçede yaşayan gençlerin oluşturduğu “Vazgeçmeyen Gençlik Platformu” üyeleriyle bir araya geldi. Çiftçi, “Sizlerin heyecanını gördükçe ben daha fazla heyecanlanıyorum” dedi. BERABER YOL YÜREYECEĞİZ 15 yıldır Çayırova’yı AK Parti’nin yönettiğini ifade eden Çiftçi,” Daha güzel bir Çayırova’nın temellerini sizlerle birlikte atacağız. Mahallelerde Gençlik Danışma Meclisleri kuracağız. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Geleceğimizi sağlam temellere inşa etmenimiz için sizlere ihtiyacımız var. Sizinle beraber yol yürüyeceğiz. Lise ve üniversiteli kardeşlerimiz ile zaman zaman bir araya geleceğiz. Gençlerimizin geleceğe dair hayallerinin gerçekleşmesi için sizlere mihmandarlık yapacağız” şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilçede yaşayan gençlerin oluşturduğu Vazgeçmeyen Gençlik Platformu Üyeleri ile bir araya geldi

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi,  Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programı kapmasında seçim çalışmalılarına tam gaz devam ediyor. Yeni dönemde gençlerle ilgili önemli projeleri hayata geçireceklerini her programda deklare eden Çiftçi, İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve ilçe yöneticileriyle birlikte son olarak ilçede yaşayan gençlerin oluşturduğu “Vazgeçmeyen Gençlik Platformu” üyeleriyle bir araya geldi. Çiftçi, “Sizlerin heyecanını gördükçe ben daha fazla heyecanlanıyorum” dedi.

BERABER YOL YÜREYECEĞİZ

15 yıldır Çayırova’yı AK Parti’nin yönettiğini ifade eden Çiftçi,” Daha güzel bir Çayırova’nın temellerini sizlerle birlikte atacağız. Mahallelerde Gençlik Danışma Meclisleri kuracağız. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Geleceğimizi sağlam temellere inşa etmenimiz için sizlere ihtiyacımız var. Sizinle beraber yol yürüyeceğiz. Lise ve üniversiteli kardeşlerimiz ile zaman zaman bir araya geleceğiz. Gençlerimizin geleceğe dair hayallerinin gerçekleşmesi için sizlere mihmandarlık yapacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.