19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiftçi, "Çocuklarımıza güzel bir Çayırova bırakacağız"

Çayırova 11.03.2019 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiftçi, "Çocuklarımıza güzel bir Çayırova bırakacağız"

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, en büyük hedefinin gelecek nesillere güzel bir Çayırova bırakmak olduğunu söyledi

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Seçim Koordinasyon Merkezinin programı kapsamında seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri ile birlikte mahalle ziyaretlerinde bulunan Bünyamin Çiftçi, ziyaretler sırasında parklarda oyun oynayan çocuklar ile tek tek ilgilendi. Çocuklar ile zaman zaman eğlenen ve sohbet eden Çiftçi, onlara boyama kitabı ve boya kalemi hediye etti. ÇOCUKLAR VE GENÇLER Çayırova'nın geleceği olan çocuklarımıza daha mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir Çayırova bırakmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden Çiftçi, projesini ekseninde çocukların ve gençlerin olacağını kaydetti. Yeni dönemde çocukların parklarda daha da güvenli olacağını, bazı parklarda kamera sistemi ile wi-fi hizmeti vereceklerini söyledi. YILMAZ, ÇİFTÇİ'YE DESTEK İSTEDİ AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ise, daha mutlu ve huzurlu bir Çayırova için vatandaşlardan Çiftçiye destek isteyerek, “Mühendis ve Çayırova'nın sorunlarını bilen Bünyamin Çiftçi bir şans. Çayırova halkının bunu çok iyi değerlendireceğine inanıyorum" dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, en büyük hedefinin gelecek nesillere güzel bir Çayırova bırakmak olduğunu söyledi

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Seçim Koordinasyon Merkezinin programı kapsamında seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri ile birlikte mahalle ziyaretlerinde bulunan Bünyamin Çiftçi, ziyaretler sırasında parklarda oyun oynayan çocuklar ile tek tek ilgilendi. Çocuklar ile zaman zaman eğlenen ve sohbet eden Çiftçi, onlara boyama kitabı ve boya kalemi hediye etti.

ÇOCUKLAR VE GENÇLER

Çayırova'nın geleceği olan çocuklarımıza daha mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir Çayırova bırakmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden Çiftçi, projesini ekseninde çocukların ve gençlerin olacağını kaydetti. Yeni dönemde çocukların parklarda daha da güvenli olacağını, bazı parklarda kamera sistemi ile wi-fi hizmeti vereceklerini söyledi.

YILMAZ, ÇİFTÇİ'YE DESTEK İSTEDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ise, daha mutlu ve huzurlu bir Çayırova için vatandaşlardan Çiftçiye destek isteyerek, “Mühendis ve Çayırova'nın sorunlarını bilen Bünyamin Çiftçi bir şans. Çayırova halkının bunu çok iyi değerlendireceğine inanıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.