Çiftçi, çocuklarla fidan dikti!

Çayırova 12.06.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiftçi, çocuklarla fidan dikti!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, uzun bir aradan sonra sokağa çıkan çocuklarla fidan dikti, yerli tohum ekti. Çayırova Belediyesi, Çevre Haftası dolayısıyla çocuklara doğa sevgisini aşılamak, çevre ve yerli tohum bilinci oluşturmak amacıyla etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, birlikte fidan diktiği çocuklarla, belediyenin boş arazisine yüzlerce yerli tohum saçtı. Yeniden sokağa çıkmanın ve etkinlik yapmanın heyecanını yaşayan çocuklar üzerinde ”geleceğe tohum saçıyoruz” yazan tişört ve şapkalarla katıldığı etkinlikte Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile birlikte önce fidan diktiler, daha sonra toprağa karabuğday, aynı sefa ve çörek otu tohumu saçtılar. DAHA YEŞİL VE YAŞANABİLİR ÇAYIROVA Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, daha yeşil ve yaşanabilir bir Çayırova  hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini  belirterek, “ Geleceğe bırakacağımız en büyük miras çevredir. Çocuklarımıza küçük yaşta doğa sevgisi aşılamak, çevre ve yerli tohum bilinci oluşturmak amacıyla farklı bir etkinlik düzenledik. Pandemi nedeniyle çocuklara uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle birlikte evde kalmaktan sıkılan çocuklarımızla  yerli tohumları toprakla buluşturduk. ŞEHRİMİZİ İMAR, GELECEĞİMİZİ İNŞA EDİYORUZ Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde ilerleyen “sıfır atık” projesi kapsamında çocuklarımıza çevre bilincini küçük yaşlarda aşılamanın mutluğunu birlikte yaşadık. Şehrimizi imar ederden, geleceğimizi de inşa ediyoruz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza sağlıklı ve temiz bir çevre bırakmak için çalışıyoruz. Yeşil bir çevre için yavrularımıza ağaç sevgisini erken yaşta aşılamak çok önemli. Bu arada ilçede bulunan park ve bahçelerin çiçek ekimleri de Çayırova’lı kadınlar tarafından gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi ekipleri, korona salgını nedeniyle parklar, mesire alanları ve piknik alanlarında ilaçlama yaparken doğaya zarar veren yabani otları da tek tek temizledik .”diye konuştu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, uzun bir aradan sonra sokağa çıkan çocuklarla fidan dikti, yerli tohum ekti. Çayırova Belediyesi, Çevre Haftası dolayısıyla çocuklara doğa sevgisini aşılamak, çevre ve yerli tohum bilinci oluşturmak amacıyla etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, birlikte fidan diktiği çocuklarla, belediyenin boş arazisine yüzlerce yerli tohum saçtı. Yeniden sokağa çıkmanın ve etkinlik yapmanın heyecanını yaşayan çocuklar üzerinde ”geleceğe tohum saçıyoruz” yazan tişört ve şapkalarla katıldığı etkinlikte Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile birlikte önce fidan diktiler, daha sonra toprağa karabuğday, aynı sefa ve çörek otu tohumu saçtılar.

DAHA YEŞİL VE YAŞANABİLİR ÇAYIROVA

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, daha yeşil ve yaşanabilir bir Çayırova  hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini  belirterek, “ Geleceğe bırakacağımız en büyük miras çevredir. Çocuklarımıza küçük yaşta doğa sevgisi aşılamak, çevre ve yerli tohum bilinci oluşturmak amacıyla farklı bir etkinlik düzenledik. Pandemi nedeniyle çocuklara uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle birlikte evde kalmaktan sıkılan çocuklarımızla  yerli tohumları toprakla buluşturduk.

ŞEHRİMİZİ İMAR, GELECEĞİMİZİ İNŞA EDİYORUZ

Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde ilerleyen “sıfır atık” projesi kapsamında çocuklarımıza çevre bilincini küçük yaşlarda aşılamanın mutluğunu birlikte yaşadık. Şehrimizi imar ederden, geleceğimizi de inşa ediyoruz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza sağlıklı ve temiz bir çevre bırakmak için çalışıyoruz. Yeşil bir çevre için yavrularımıza ağaç sevgisini erken yaşta aşılamak çok önemli. Bu arada ilçede bulunan park ve bahçelerin çiçek ekimleri de Çayırova’lı kadınlar tarafından gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi ekipleri, korona salgını nedeniyle parklar, mesire alanları ve piknik alanlarında ilaçlama yaparken doğaya zarar veren yabani otları da tek tek temizledik .”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.