Çiftçi’den en güzel hediye

Çayırova 12.05.2020 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiftçi’den en güzel hediye

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  sosyal medya üzerinden yazdığı mektubu kendisine gönderen 8 yaşındaki Ayşe Ela Bedir’e, hem cevap mektubu yazdı hem de kitap hediye etti. Atatürk Mahallesi’ne ikamet  Alpaslan İlkokulu  ikinci sınıf öğrencisi Ayşe Ela Bedir, yazdığı mektubu sosyal medya üzerinden Başkan Çitçi’ye gönderdi. Mektubunda, “ Zor günlerde bizlere yardım ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah virüs kısa zamanda ülkemizden çıkar. Siz bize karne vermiştiniz. Resminizi de çizdim beğendiniz mi” diye yazdı. ÇİFTÇİ MEKTUBA CEVAP VERDİ  Ayşe Ela Bedir’in mektubunu okuyan ve cevap yazan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” Bana gönderdiğin resimli mektubunu aldım. Mektubunda bana teşekkür etmişsin... Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Bu arada resmini çok beğendim. Çok güzel resim çizdiğini ayrıca belirtmek istiyorum. Önündeki şu kocaman hayatta her zaman çok başarılı olmanı, hayallerinin peşinden koşmanı, ailene ve milletine faydalı bir evlat olmanı diliyorum.  Sana ve ailene selam ediyor, gözlerinden öpüyorum. Şu virüs belası geçtikten sonra görüşelim inşallah. ”diye yazdı. Başkan Çiftçi, mektupla birlikte kitap gönderdiği Ayşe Ela Bedir’i telefonla arayarak bir süre sohbet etti. Küçük Ayşe ile görüntülü konuşan Başkan Çiftçi, mektubu okuduğu ve çok mutlu olduğunu söylediği küçük kıza teşekkür etti.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  sosyal medya üzerinden yazdığı mektubu kendisine gönderen 8 yaşındaki Ayşe Ela Bedir’e, hem cevap mektubu yazdı hem de kitap hediye etti. Atatürk Mahallesi’ne ikamet  Alpaslan İlkokulu  ikinci sınıf öğrencisi Ayşe Ela Bedir, yazdığı mektubu sosyal medya üzerinden Başkan Çitçi’ye gönderdi. Mektubunda, “ Zor günlerde bizlere yardım ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah virüs kısa zamanda ülkemizden çıkar. Siz bize karne vermiştiniz. Resminizi de çizdim beğendiniz mi” diye yazdı.


ÇİFTÇİ MEKTUBA CEVAP VERDİ
 Ayşe Ela Bedir’in mektubunu okuyan ve cevap yazan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” Bana gönderdiğin resimli mektubunu aldım. Mektubunda bana teşekkür etmişsin... Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Bu arada resmini çok beğendim. Çok güzel resim çizdiğini ayrıca belirtmek istiyorum. Önündeki şu kocaman hayatta her zaman çok başarılı olmanı, hayallerinin peşinden koşmanı, ailene ve milletine faydalı bir evlat olmanı diliyorum.  Sana ve ailene selam ediyor, gözlerinden öpüyorum. Şu virüs belası geçtikten sonra görüşelim inşallah. ”diye yazdı.
Başkan Çiftçi, mektupla birlikte kitap gönderdiği Ayşe Ela Bedir’i telefonla arayarak bir süre sohbet etti. Küçük Ayşe ile görüntülü konuşan Başkan Çiftçi, mektubu okuduğu ve çok mutlu olduğunu söylediği küçük kıza teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.