Çiftçi,” Hizmetler hız kesmeyecek”

Çayırova 25.03.2019 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiftçi,” Hizmetler hız kesmeyecek”

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, AK Parti iktidarında Çayırova’ya yapılan hizmetlerin yeni dönemde de hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi seçim çalışmalarına işyeri, esnaf, dernek ve ev ziyaretleri ile devam ediyor. İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileri yoğun bir tempoda çalışma yapan Bünyamin Çiftçi, projelerini anlatarak vatandaşlardan destek istiyor. Balkan Türkleri Derneği Üyeleri kahvaltıda bir araya gelen Çiftçi, bu seçimlerden de zaferle çıkacaklarına ve en güçlü desteğin, Çayırova’dan geleceğine inandığını ifade etti. HİZMETLER ARTTI AK Parti’nin 17 yıldır genelde ve 15 yıldır yerelde Çayırova’ya büyük hizmetler aldığını ifade eden Çiftçi, Çayırova’ya yapılan en büyük hizmetin ilçe statüsü kazandırmak olduğunu belirterek, ilçe olduktan sonra hizmetlerin arttığını söyledi. YENİ BİR HİZMET HAMLESİ 31 Mart’tan sonra Çayırova’da yeni bir hizmet hamlesi başlatacaklarını ifade eden Çiftçi,” Eğitim, spor, sosyal, kültürel ve diğer alanlarda Çayırova’yı marka ve bilinirliği yüksek bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Çayırova’yı 15 yıldır AK Parti yönetiyor. Yeni dönemde de inşallah yönetmeye devam edeceğiz. Halkımızla istişare edeceğiz. Vatandaşlarımızın istemediği hiçbir şeyi yapmayacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada Çayırova’ya yapılan hizmetler hız kesmeden devam edecek ”dedi GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ Seçimlerinden sonra Çayırova halkına en kısa sürede güler yüzlü gönül belediyeciliği hizmeti vereceklerini, hizmet memnuniyetine en üst seviyede tutmak ve vatandaşların ‘benim belediyem’ diyeceği çalışmalar yapacaklarını belirten Çiftçi, önemli olan vatandaşların hizmete hızlı bir şekilde ulaşması olduğunu sözlerine ekledi.
Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, AK Parti iktidarında Çayırova’ya yapılan hizmetlerin yeni dönemde de hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi seçim çalışmalarına işyeri, esnaf, dernek ve ev ziyaretleri ile devam ediyor. İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileri yoğun bir tempoda çalışma yapan Bünyamin Çiftçi, projelerini anlatarak vatandaşlardan destek istiyor. Balkan Türkleri Derneği Üyeleri kahvaltıda bir araya gelen Çiftçi, bu seçimlerden de zaferle çıkacaklarına ve en güçlü desteğin, Çayırova’dan geleceğine inandığını ifade etti.

HİZMETLER ARTTI

AK Parti’nin 17 yıldır genelde ve 15 yıldır yerelde Çayırova’ya büyük hizmetler aldığını ifade eden Çiftçi, Çayırova’ya yapılan en büyük hizmetin ilçe statüsü kazandırmak olduğunu belirterek, ilçe olduktan sonra hizmetlerin arttığını söyledi.

YENİ BİR HİZMET HAMLESİ

31 Mart’tan sonra Çayırova’da yeni bir hizmet hamlesi başlatacaklarını ifade eden Çiftçi,” Eğitim, spor, sosyal, kültürel ve diğer alanlarda Çayırova’yı marka ve bilinirliği yüksek bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Çayırova’yı 15 yıldır AK Parti yönetiyor. Yeni dönemde de inşallah yönetmeye devam edeceğiz. Halkımızla istişare edeceğiz. Vatandaşlarımızın istemediği hiçbir şeyi yapmayacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada Çayırova’ya yapılan hizmetler hız kesmeden devam edecek ”dedi

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Seçimlerinden sonra Çayırova halkına en kısa sürede güler yüzlü gönül belediyeciliği hizmeti vereceklerini, hizmet memnuniyetine en üst seviyede tutmak ve vatandaşların ‘benim belediyem’ diyeceği çalışmalar yapacaklarını belirten Çiftçi, önemli olan vatandaşların hizmete hızlı bir şekilde ulaşması olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.