Çiftçi, “Odak noktamız daima insan olacak”

Çayırova 01.03.2019 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiftçi, “Odak noktamız daima insan olacak”

Milletvekili Sami Çakır’ın katılımlarıyla ilçede seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, belediyeyi yönetirken odak noktalarında insanın olacağını söyledi.

SKM programları kapsamında seçim çalışmalarını esnaf, dernek ziyaretleri ve ev toplantıları ile sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Önceki gün gerçekleşen ziyaretlerde Çiftçi’ye AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İlçe başkanı Ekrem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ve partililer eşlik etti. Ziyaretlerde konuşan Çiftçi, “Hizmetler noktasında herkese eşit davranacağız. Hizmetlerde odak noktamız daima insan olacak” dedi. İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEYECEĞİZ Ziyaretlerde vatandaşlara 31 Mart sonra gerçekleştirecekleri hizmetleri anlatan Bünyamin Çiftçi, “Belediyeyi yönetirken, herkese karşı adil olacağız. Belediye kaynaklarını kullanırken, bu kaynakların asıl sahibinin sizler olduğunu asla unutmayacağız. Çayırova'da yapmak istediğimiz hizmetler noktasında, her zaman değerli halkımızın istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Herkesi, her kesimi ve her düşünceyi mutlaka dinleyeceğiz” dedi. KAPIMIZ SONUNA KADAR ACIK OLACAK Plan ve programlarını vatandaşlardan gelecek fikirlere göre şekillendireceklerini ifade eden Çiftçi, “Katılımcı ve şeffaflık içerisinde belediyemizin kapıları, halkımıza sonuna kadar açık olacak.  Belediye olarak vatandaşımızın işlerini kolaylaştıracağız ve güler yüzle hizmet vereceğiz. Belediyemizin ihtiyacı olan mal ve hizmetlerin karşılanmasında öncelik hakkını her zaman Çayırovalılara vereceğiz. Hizmetler noktasında herkese eşit davranacağız. Hizmetlerde odak noktamız daima insan olacak.” ifadelerini kullandı. HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlardan Çiftçi’ye destek isteyen Çakır, “Halkımızla güçlü olan bağımızı pekiştirmek, aramızdaki gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırmak için bugün buradayız. Cumhur İttifakı Çayırova’da uyumlu çalışıyor. Cumhur İttifakı olarak gireceğimiz seçimde oylarımızı arttırarak, cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği Kocaeli’nden vereceğiz. Emaneti tekrar AK kadrolara teslim edeceğinizden hiç şüphemiz yok. Gayret bizden, yardım Allah’tan” dedi.
Milletvekili Sami Çakır’ın katılımlarıyla ilçede seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, belediyeyi yönetirken odak noktalarında insanın olacağını söyledi.

SKM programları kapsamında seçim çalışmalarını esnaf, dernek ziyaretleri ve ev toplantıları ile sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Önceki gün gerçekleşen ziyaretlerde Çiftçi’ye AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İlçe başkanı Ekrem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ve partililer eşlik etti. Ziyaretlerde konuşan Çiftçi, “Hizmetler noktasında herkese eşit davranacağız. Hizmetlerde odak noktamız daima insan olacak” dedi.

İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEYECEĞİZ

Ziyaretlerde vatandaşlara 31 Mart sonra gerçekleştirecekleri hizmetleri anlatan Bünyamin Çiftçi, “Belediyeyi yönetirken, herkese karşı adil olacağız. Belediye kaynaklarını kullanırken, bu kaynakların asıl sahibinin sizler olduğunu asla unutmayacağız. Çayırova'da yapmak istediğimiz hizmetler noktasında, her zaman değerli halkımızın istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Herkesi, her kesimi ve her düşünceyi mutlaka dinleyeceğiz” dedi.

KAPIMIZ SONUNA KADAR ACIK OLACAK

Plan ve programlarını vatandaşlardan gelecek fikirlere göre şekillendireceklerini ifade eden Çiftçi, “Katılımcı ve şeffaflık içerisinde belediyemizin kapıları, halkımıza sonuna kadar açık olacak.  Belediye olarak vatandaşımızın işlerini kolaylaştıracağız ve güler yüzle hizmet vereceğiz. Belediyemizin ihtiyacı olan mal ve hizmetlerin karşılanmasında öncelik hakkını her zaman Çayırovalılara vereceğiz. Hizmetler noktasında herkese eşit davranacağız. Hizmetlerde odak noktamız daima insan olacak.” ifadelerini kullandı.

HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK
Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlardan Çiftçi’ye destek isteyen Çakır, “Halkımızla güçlü olan bağımızı pekiştirmek, aramızdaki gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırmak için bugün buradayız. Cumhur İttifakı Çayırova’da uyumlu çalışıyor. Cumhur İttifakı olarak gireceğimiz seçimde oylarımızı arttırarak, cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği Kocaeli’nden vereceğiz. Emaneti tekrar AK kadrolara teslim edeceğinizden hiç şüphemiz yok. Gayret bizden, yardım Allah’tan” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.