Çiftçi, “Örnek çalışmalara birlikte yön vereceğiz”

Çayırova 11.02.2019 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiftçi, “Örnek çalışmalara birlikte yön vereceğiz”

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, AK Parti MKYK üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek ile birlikte ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, SKM programları kapsamında Çayırova’ya gelen AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez’in de yer aldığı programlar kapsamında ilk olarak Fatih Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunuldu. ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ Çiftçi daha sonra Emek Mahallesi’nde Kastamonu Entegre Sitesi sakinlerinin konuğu oldu. Çiftçi, burada site yönetimi ve site sakinleri ile bir araya gelerek, kendisine ve partisine destek istedi. Site sakinlerinin sorularını yanıtlayan Çiftçi, “Yarınlarımızı hep birlikte oluşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Aile, mahalle ve komşuluk kültürünü ihya eden örnek çalışmalara birlikte imza atacağız” dedi. BİRLİKTE YÖN VERECEĞİZ Yine Emek Mahallesi’nde bulunan Sivas, Zara Yolören Köyü Derneği’nde halkla bir araya gelen AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’ye burada eski belediye başkanlarından Dr. Ekrem Faruk Taşcı eşlik etti. Çiftçi, “Bizler her mahallemize, her sokağımıza hakim olarak çalışmalarımıza yön veren icracı birimler olacağız. Belediyeler artık sadece yol, kanalizasyon, su, çöp, temizlik konularıyla uğraşan kurumlar olmaktan çıkıp; sosyal, kültürel, sanatsal pek çok projenin yürütücüsü haline gelmişlerdir. HER KESİME DOKUNACAĞIZ Günümüzde insana dair ne varsa her şey belediyelerin görev alanına girmektedir. Bu bilinçle projelerimizi oluşturuyoruz. Proje kitapçığında kadınlarımıza, çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza, kısacası tüm halkımıza yönelik irili, ufaklı farklı çalışmalara yer veriyoruz. Önümüzdeki günlerde projelerimizi sizlerle daha net bir şekilde paylaşacağız” dedi.
AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, AK Parti MKYK üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek ile birlikte ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, SKM programları kapsamında Çayırova’ya gelen AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez’in de yer aldığı programlar kapsamında ilk olarak Fatih Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunuldu.

ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Çiftçi daha sonra Emek Mahallesi’nde Kastamonu Entegre Sitesi sakinlerinin konuğu oldu. Çiftçi, burada site yönetimi ve site sakinleri ile bir araya gelerek, kendisine ve partisine destek istedi. Site sakinlerinin sorularını yanıtlayan Çiftçi, “Yarınlarımızı hep birlikte oluşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Aile, mahalle ve komşuluk kültürünü ihya eden örnek çalışmalara birlikte imza atacağız” dedi.

BİRLİKTE YÖN VERECEĞİZ

Yine Emek Mahallesi’nde bulunan Sivas, Zara Yolören Köyü Derneği’nde halkla bir araya gelen AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’ye burada eski belediye başkanlarından Dr. Ekrem Faruk Taşcı eşlik etti. Çiftçi, “Bizler her mahallemize, her sokağımıza hakim olarak çalışmalarımıza yön veren icracı birimler olacağız. Belediyeler artık sadece yol, kanalizasyon, su, çöp, temizlik konularıyla uğraşan kurumlar olmaktan çıkıp; sosyal, kültürel, sanatsal pek çok projenin yürütücüsü haline gelmişlerdir.

HER KESİME DOKUNACAĞIZ

Günümüzde insana dair ne varsa her şey belediyelerin görev alanına girmektedir. Bu bilinçle projelerimizi oluşturuyoruz. Proje kitapçığında kadınlarımıza, çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza, kısacası tüm halkımıza yönelik irili, ufaklı farklı çalışmalara yer veriyoruz. Önümüzdeki günlerde projelerimizi sizlerle daha net bir şekilde paylaşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.