Çifte zafer bekliyoruz!

Spor 06.11.2015 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çifte zafer bekliyoruz!

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B ve BAL temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü çok kritik 90 dakikalara çıkacaklar. Dardanelspor’u yenen Darıca G.B seri, bu sezon 3 puan hasreti çeken Gebzespor ise ilk peşinde. Darıca G.B evinde B.Petrolspor’u ağırlarken, Gebzespor deplasmanda Edirnespor’u konuk olacak.

Darıca G.B ve Gebzespor camiasında gözler Pazar gününe çevrildi. İki takımımız da çok kritik maçlara çıkarak 3 puan arayacaklar. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 13.haftasında yarın sahasında Batman Petrolspor’u konuk edecek. Dardanelspor galibiyetiyle moral bulan sarı yeşilliler, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak rakibini eli boş göndermenin planlarını yapıyor. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13:30’da başlayacak. MENEKŞE KRİTİK VİRAJDA Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup temsilcimiz Gebzespor ise büyük önem taşıyan maçta deplasmanda Edirnespor’la karşılaşacak. 10 puanla grup lideri olan Edirnespor karşısında 3 puan hedefleyen Mor Menekşeler, ligdeki ilk galibiyetini almak için deyim yerindeyse varını yoğunu ortaya koyacak. Zirve yarışında var olma adına zorlu deplasmandan puan ya da puanlar çıkarmak zorunda olan Gebzespor, taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatmak istiyor. Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13:30’da başlayacak.
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B ve BAL temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü çok kritik 90 dakikalara çıkacaklar. Dardanelspor’u yenen Darıca G.B seri, bu sezon 3 puan hasreti çeken Gebzespor ise ilk peşinde. Darıca G.B evinde B.Petrolspor’u ağırlarken, Gebzespor deplasmanda Edirnespor’u konuk olacak.

Darıca G.B ve Gebzespor camiasında gözler Pazar gününe çevrildi. İki takımımız da çok kritik maçlara çıkarak 3 puan arayacaklar. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, ligin 13.haftasında yarın sahasında Batman Petrolspor’u konuk edecek. Dardanelspor galibiyetiyle moral bulan sarı yeşilliler, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak rakibini eli boş göndermenin planlarını yapıyor. Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13:30’da başlayacak.

MENEKŞE KRİTİK VİRAJDA

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup temsilcimiz Gebzespor ise büyük önem taşıyan maçta deplasmanda Edirnespor’la karşılaşacak. 10 puanla grup lideri olan Edirnespor karşısında 3 puan hedefleyen Mor Menekşeler, ligdeki ilk galibiyetini almak için deyim yerindeyse varını yoğunu ortaya koyacak. Zirve yarışında var olma adına zorlu deplasmandan puan ya da puanlar çıkarmak zorunda olan Gebzespor, taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatmak istiyor. Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13:30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.