Çifte zafer istiyoruz!

Spor 21.09.2018 - 15:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çifte zafer istiyoruz!

Bölgemizin iki lokomotifi Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor, yarın galibiyet hasretlerini dindirmek için sahaya çıkacaklar. Sarı yeşilli temsilcimiz Fethiyespor deplasmanında, mor beyazlı temsilcimiz ise sahasında Yomraspor karşısında galibiyet için sahaya çıkacak.

Geride kalan 3 hafta sonunda galibiyetle tanışamayan temsilcilerimiz, yarın şeytanın bacağını kırarak renklerine gönül veren taraftarlarını sevindirmek istiyor. Günün ilk heyecanı saat 16.00’da Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda yaşanacak. SALDIR MENEKŞEM 3.Lig 1.Grup’ta geride kalan 3 haftada 2 puan toplayan Gebzespor, 6 puanı bulunan Trabzon temsilcisi Yomraspor’u konuk edecek. Taraftarının önünde ilk zaferine uzanmak isteyen Özgür Vurur’un öğrencileri, galibiyet serisine bu maçta başlamayı arzuluyor. Mor Menekşeler’de sakatlıkları süren Ziya İnday ve Serkan Esen’in yanı sıra, kırmızı kart cezası bulunan İslam Altunkan bu maçta forma giyemeyecek. Gebze’deki zorlu 90 dakikayı Aydın bölgesi hakemi Akif Abdurrahman Morca yönetecek. KIR ŞEYTANIN BACAĞINI DARICAM Günün ikinci heyecanı ise akşam saatlerinde Fethiye’de yaşanacak. 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 4.haftasında yarın deplasmanda Fethiyespor’un konuğu olacak. Üst üste 2 yenilgi alarak zor günlerden geçen Darıca Gençlerbirliği, Fethiyespor deplasmanında kazanarak kötü gidişata dur demek istiyor. FETHİYE’DE AKŞAM MAÇI Kendisi gibi 1 puanı bulunan rakibi karşısında kazanarak ilk 3 puanına uzanmak isteyen Abdulkadir Aslan’ın talebeleri, taraftarlarını sevindirmek istiyor. Sarı yeşilli temsilcimizde sakatlığı bulunan Bünyamin Karataş ile kırmızı kart cezası bulunan Tuncay Fındıkçı bu maçta forma giyemeyecek. Fethiye İlçe Stadı’nda oynanacak olan kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi Ankara bölgesi hakemi Efe Tanrıverdi yönetecek.
Bölgemizin iki lokomotifi Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor, yarın galibiyet hasretlerini dindirmek için sahaya çıkacaklar. Sarı yeşilli temsilcimiz Fethiyespor deplasmanında, mor beyazlı temsilcimiz ise sahasında Yomraspor karşısında galibiyet için sahaya çıkacak.

Geride kalan 3 hafta sonunda galibiyetle tanışamayan temsilcilerimiz, yarın şeytanın bacağını kırarak renklerine gönül veren taraftarlarını sevindirmek istiyor. Günün ilk heyecanı saat 16.00’da Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda yaşanacak.

SALDIR MENEKŞEM

3.Lig 1.Grup’ta geride kalan 3 haftada 2 puan toplayan Gebzespor, 6 puanı bulunan Trabzon temsilcisi Yomraspor’u konuk edecek. Taraftarının önünde ilk zaferine uzanmak isteyen Özgür Vurur’un öğrencileri, galibiyet serisine bu maçta başlamayı arzuluyor. Mor Menekşeler’de sakatlıkları süren Ziya İnday ve Serkan Esen’in yanı sıra, kırmızı kart cezası bulunan İslam Altunkan bu maçta forma giyemeyecek. Gebze’deki zorlu 90 dakikayı Aydın bölgesi hakemi Akif Abdurrahman Morca yönetecek.

KIR ŞEYTANIN BACAĞINI DARICAM

Günün ikinci heyecanı ise akşam saatlerinde Fethiye’de yaşanacak. 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 4.haftasında yarın deplasmanda Fethiyespor’un konuğu olacak. Üst üste 2 yenilgi alarak zor günlerden geçen Darıca Gençlerbirliği, Fethiyespor deplasmanında kazanarak kötü gidişata dur demek istiyor.

FETHİYE’DE AKŞAM MAÇI

Kendisi gibi 1 puanı bulunan rakibi karşısında kazanarak ilk 3 puanına uzanmak isteyen Abdulkadir Aslan’ın talebeleri, taraftarlarını sevindirmek istiyor. Sarı yeşilli temsilcimizde sakatlığı bulunan Bünyamin Karataş ile kırmızı kart cezası bulunan Tuncay Fındıkçı bu maçta forma giyemeyecek. Fethiye İlçe Stadı’nda oynanacak olan kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi Ankara bölgesi hakemi Efe Tanrıverdi yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.