Çıkışın Anahtarı: TASARRUF

Spor 27.09.2018 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çıkışın Anahtarı: TASARRUF

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı düzenlenen meclis toplantısında ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunarak, “Son veriler artık ekonomik dar boğaza girdiğimizi gösteriyor. Bu süreçten çıkışın anahtarı tasarruf.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Olağan Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya ve Gebzespor Yönetim Kurulu Başkanı Abbas Sır ve yönetimi de katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yaptı. Başkan Çiler, “Burada herkes kendi komitesini temsil eder durumda. En kısa zamanda komite başkanları ile bir toplantı düzenleyeceğiz. ARTIK E-TİCARET VAR Bu günlerde özellikle birlikte olmalıyız. Bu odanın bir farklılığı da 365 oda ve borsa arasında meslek komiteleri ile birlikte toplantı yapıyor. Değişen dünyada ekonominin kuralları değişiyor. Artık ticari savaşlar var. Asıl olan güç savaşı değil. Altıncı duyu organımız sosyal medya ile dünyanın her yerine gidebiliyoruz. E-ticaret diyoruz. Artık geçmişe dayalı ticaret değil elektronik ticaret var. Yapay zekâ dünyayı yönetiyor. ÜRETİM YAPACAĞIZ Alman-Gebze Ticaret Odaları İlişkileri genel delegesiyiz. Gittiğimiz toplantılarda yaptığımız işleri anlatıyoruz. Gebze’nin de konumunda bahsettiğimizde Alman Ticaret Odaları 2019’da bizimle programlar yapmak istedi. Alman Ticaret Odaları Genel Sekreteri Gebze bizim üssümüz diyor. İş dünyası üzerinde kur baskısı var. Son veriler artık ekonomik dar boğaza girdiğimizi gösteriyor. Biz çok çalışacağız. Üretim yapacağız. Bu süreçten çıkışın anahtarının tasarruf olduğunu gördük. Orta vadeli pakette tasarruf yerini aldı. NEFES KREDİSİ BAŞLADI Yabancı sermayenin ülkeye girişi gerekiyor. Yabancı yatırımcı Gebze’den yer bakıyor. Türk insanına istihdam sağlayan yatırımcılara ihtiyacımız var. Kocaeli’nde çalışanına zam yapan firmalar var. Onları buradan alkışlıyorum. Limanlar gemiler beklesin diye yapılmadı. Biz okyanuslara açılacağız. İş dünyamızda bir müjde vereceğim. ‘Nefes Kredisi’ 25 Eylül’de başladı. Üyelerimiz anlaştığımız bankalara başvurmadan önce bize gelmeleri gerekiyor. Daha önceki kredilerimizde olduğu gibi üyelerimizden faaliyet belgesi ücreti almayacağız.” diye konuştu. HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı düzenlenen meclis toplantısında ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunarak, “Son veriler artık ekonomik dar boğaza girdiğimizi gösteriyor. Bu süreçten çıkışın anahtarı tasarruf.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Olağan Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya ve Gebzespor Yönetim Kurulu Başkanı Abbas Sır ve yönetimi de katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yaptı. Başkan Çiler, “Burada herkes kendi komitesini temsil eder durumda. En kısa zamanda komite başkanları ile bir toplantı düzenleyeceğiz.

ARTIK E-TİCARET VAR

Bu günlerde özellikle birlikte olmalıyız. Bu odanın bir farklılığı da 365 oda ve borsa arasında meslek komiteleri ile birlikte toplantı yapıyor. Değişen dünyada ekonominin kuralları değişiyor. Artık ticari savaşlar var. Asıl olan güç savaşı değil. Altıncı duyu organımız sosyal medya ile dünyanın her yerine gidebiliyoruz. E-ticaret diyoruz. Artık geçmişe dayalı ticaret değil elektronik ticaret var. Yapay zekâ dünyayı yönetiyor.

ÜRETİM YAPACAĞIZ

Alman-Gebze Ticaret Odaları İlişkileri genel delegesiyiz. Gittiğimiz toplantılarda yaptığımız işleri anlatıyoruz. Gebze’nin de konumunda bahsettiğimizde Alman Ticaret Odaları 2019’da bizimle programlar yapmak istedi. Alman Ticaret Odaları Genel Sekreteri Gebze bizim üssümüz diyor. İş dünyası üzerinde kur baskısı var. Son veriler artık ekonomik dar boğaza girdiğimizi gösteriyor. Biz çok çalışacağız. Üretim yapacağız. Bu süreçten çıkışın anahtarının tasarruf olduğunu gördük. Orta vadeli pakette tasarruf yerini aldı.

NEFES KREDİSİ BAŞLADI

Yabancı sermayenin ülkeye girişi gerekiyor. Yabancı yatırımcı Gebze’den yer bakıyor. Türk insanına istihdam sağlayan yatırımcılara ihtiyacımız var. Kocaeli’nde çalışanına zam yapan firmalar var. Onları buradan alkışlıyorum. Limanlar gemiler beklesin diye yapılmadı. Biz okyanuslara açılacağız. İş dünyamızda bir müjde vereceğim. ‘Nefes Kredisi’ 25 Eylül’de başladı. Üyelerimiz anlaştığımız bankalara başvurmadan önce bize gelmeleri gerekiyor. Daha önceki kredilerimizde olduğu gibi üyelerimizden faaliyet belgesi ücreti almayacağız.” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.