19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Çil, gönüllere dokunuyor”

Gebze 12.06.2020 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çil, gönüllere dokunuyor”

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, iş dünyasındaki başarılarıyla isminden sıkça söz ettiren Erce Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çil’i ziyaret etti. İş dünyasındaki başarılarının yanı sıra, 1 tebessüm 1 hayat derneğinin başkanlığında gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile taktir toplayan Çil, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Yıldırım’ın medya sektörüne değer ve kalite katacağını vurguladı. Yerel medyanın önemine vurgu yaparak sözlerine başlayan Çil, “Ekmeğimizi Gebze’den kazanan biri olarak, Gebze’nin bir değeri olan medya mensuplarına destek vermeyi kendimde bir görev olarak görüyorum. Nihat Bey, Abbas Bey ile ortak olarak çok doğru bir karar vermiş. Nihat Bey’in Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi markalarına değer katacağına inancım tam. Nihat Başkan’ın bu adımı, eminim ki birçok girişimciye örnek olacaktır” şeklinde konuştu. YILDIRIM: HAKAN ÇİL, GÖNÜLLERE DOKUNAN BİR İSİM Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise, Hakan Çil’in başarılarını taktirle takip ettiğini kaydederek, “Şehrimizin güzelleşmesine katkı sunan herkesin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hakan Bey, bölgemiz adına önemli ve değerli bir isim. İş dünyasının yanı sıra, örneğine az rastlanır sosyal sorumluluk projelerine imza atarak gönüllere dokunmayı başardı. Kendisine şahsım ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Çil’e hediye takdiminde bulunan Başkan Yıldırım, sıcak misafirperverliğinden dolayı Çil’e teşekkür etti.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, iş dünyasındaki başarılarıyla isminden sıkça söz ettiren Erce Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çil’i ziyaret etti.

İş dünyasındaki başarılarının yanı sıra, 1 tebessüm 1 hayat derneğinin başkanlığında gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile taktir toplayan Çil, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Yıldırım’ın medya sektörüne değer ve kalite katacağını vurguladı. Yerel medyanın önemine vurgu yaparak sözlerine başlayan Çil, “Ekmeğimizi Gebze’den kazanan biri olarak, Gebze’nin bir değeri olan medya mensuplarına destek vermeyi kendimde bir görev olarak görüyorum. Nihat Bey, Abbas Bey ile ortak olarak çok doğru bir karar vermiş. Nihat Bey’in Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi markalarına değer katacağına inancım tam. Nihat Başkan’ın bu adımı, eminim ki birçok girişimciye örnek olacaktır” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: HAKAN ÇİL, GÖNÜLLERE DOKUNAN BİR İSİM

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise, Hakan Çil’in başarılarını taktirle takip ettiğini kaydederek, “Şehrimizin güzelleşmesine katkı sunan herkesin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hakan Bey, bölgemiz adına önemli ve değerli bir isim. İş dünyasının yanı sıra, örneğine az rastlanır sosyal sorumluluk projelerine imza atarak gönüllere dokunmayı başardı. Kendisine şahsım ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda Çil’e hediye takdiminde bulunan Başkan Yıldırım, sıcak misafirperverliğinden dolayı Çil’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.