19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇİLER ’10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’’NÜ UNUTMADI

Gebze 09.01.2017 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇİLER ’10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’’NÜ UNUTMADI

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmezleri olan yerel ve ulusal basınımızın tüm değerli temsilcilerinin ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutlarım. 4 Ocak 1961’de kabul edilen, basın çalışanlarına ileri hakları getiren ve çalışma koşullarını iyileştiren “212 sayılı kanun”un Resmi gazetede yayınlanmasıyla beraber 10 Ocak tarihi, ‘’Çalışan Gazeteciler Günü’’ olarak ilan edilmiştir. Mesai kavramından uzak olarak görev bilinciyle çalışan basın mensubu arkadaşlarımı takdir etmemek mümkün değildir. Toplumsal kalkınma ve gelişmenin sağlanmasında kuşkusuz önemli bir yerleri vardır. İletişim ve etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, kamuoyuna doğru haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyon içerir. Bölgemiz ve ülkemizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın, ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’nü kutlar, yeni yılda da yerel basın mensuplarımızla, birlik ve beraberlik içinde koşturabilmeyi ve başarılı çalışmalara imza atmanızı dilerim.           

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmezleri olan yerel ve ulusal basınımızın tüm değerli temsilcilerinin ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutlarım.

4 Ocak 1961’de kabul edilen, basın çalışanlarına ileri hakları getiren ve çalışma koşullarını iyileştiren “212 sayılı kanun”un Resmi gazetede yayınlanmasıyla beraber 10 Ocak tarihi, ‘’Çalışan Gazeteciler Günü’’ olarak ilan edilmiştir.

Mesai kavramından uzak olarak görev bilinciyle çalışan basın mensubu arkadaşlarımı takdir etmemek mümkün değildir. Toplumsal kalkınma ve gelişmenin sağlanmasında kuşkusuz önemli bir yerleri vardır. İletişim ve etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, kamuoyuna doğru haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyon içerir.

Bölgemiz ve ülkemizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın, ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’nü kutlar, yeni yılda da yerel basın mensuplarımızla, birlik ve beraberlik içinde koşturabilmeyi ve başarılı çalışmalara imza atmanızı dilerim.

        

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.