Çiler; “15 Temmuz’u Unutturmayacağız”

Gebze 12.07.2018 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiler; “15 Temmuz’u Unutturmayacağız”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklamada bulundu. Başkan Çiler açıklamasında, “Fotoğraf sergimiz ve dağıtacağımız hayır lokmamız ile 15 Temmuz ruhunu canlı tutmaya, unutmamaya ve unutturmamaya çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ikinci yıldönümünde bir açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Milletimizin kendi iradesinden başka bir iradeyi, şartlar ne olursa olsun asla kabul etmeyeceğini, benzersiz bir mücadele örneği sergileyerek tüm dünyaya gösterdiği Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nün 2. Yıldönümünü; 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’ na en fazla bağış yaparak, bağış çekini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ a teslim etmenin gururunu yaşamış bir Oda olarak demokrasi coşkusuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. ACILARINI PAYLAŞIYORUZ Gebze Ticaret Odası olarak 15 Temmuz darbe girişimini ilk öğrendiğimiz andan itibaren devletimizin ve milletimizin yanında olma gayretiyle yetki alanımız içinde bulunan dört ilçemizin meydanlarında kurduğumuz stantlarla demokrasi nöbeti tutan halkımızın acılarını paylaşırken, demokrasi coşkularına da ortak olduk. 15 Temmuz’ un 2. Yıldönümünde de Oda binamızda ziyarete açtığımız ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergimiz’ ve dört ilçemizin meydanlarında şehitlerimizin aziz ruhları için vatandaşlarımıza ikram edeceğimiz hayır lokmamızla 15 Temmuz ruhunu canlı tutmaya, unutmamaya ve unutturmamaya çalışacağız. EN BÜYÜK TEHLİKE Ülkemizin İstiklal Harbi’nden bu yana karşılaştığı en büyük tehlike olan 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirmek isteyenlerin, devletimizi ele geçirme, ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir karışıklık ortamına sürükleme hevesleri; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başta yüce milletimiz olmak üzere, gazi meclisimiz, başbakanımız, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla engellenmiştir. Milletimiz bir kez daha büyüklüğünü ve korkusuzluğunu göstererek, yüksek amaçlar uğrunda ölmeyi bilen bir millet olduğunu kanıtlamıştır. CEVABI MİLLETMİZ VERDİ Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmak ve tarihinde görülmemiş bir karışıklığa sürüklemek isteyenlere milletimizin cevabı her zaman çok keskin ve net olmuştur. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yüce milletimizin hiçbir güç odağına fırsat tanımayacağına olan inancımla; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatan için canlarını feda eden tüm evlatlarımızı rahmetle anar, şehit ve gazilerimizin yakınlarının acılarını paylaşır, milletimize şükranlarımı sunarım.” dedi.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklamada bulundu. Başkan Çiler açıklamasında, “Fotoğraf sergimiz ve dağıtacağımız hayır lokmamız ile 15 Temmuz ruhunu canlı tutmaya, unutmamaya ve unutturmamaya çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ikinci yıldönümünde bir açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Milletimizin kendi iradesinden başka bir iradeyi, şartlar ne olursa olsun asla kabul etmeyeceğini, benzersiz bir mücadele örneği sergileyerek tüm dünyaya gösterdiği Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nün 2. Yıldönümünü; 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’ na en fazla bağış yaparak, bağış çekini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ a teslim etmenin gururunu yaşamış bir Oda olarak demokrasi coşkusuyla kutlamaya hazırlanıyoruz.

ACILARINI PAYLAŞIYORUZ

Gebze Ticaret Odası olarak 15 Temmuz darbe girişimini ilk öğrendiğimiz andan itibaren devletimizin ve milletimizin yanında olma gayretiyle yetki alanımız içinde bulunan dört ilçemizin meydanlarında kurduğumuz stantlarla demokrasi nöbeti tutan halkımızın acılarını paylaşırken, demokrasi coşkularına da ortak olduk. 15 Temmuz’ un 2. Yıldönümünde de Oda binamızda ziyarete açtığımız ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergimiz’ ve dört ilçemizin meydanlarında şehitlerimizin aziz ruhları için vatandaşlarımıza ikram edeceğimiz hayır lokmamızla 15 Temmuz ruhunu canlı tutmaya, unutmamaya ve unutturmamaya çalışacağız.

EN BÜYÜK TEHLİKE

Ülkemizin İstiklal Harbi’nden bu yana karşılaştığı en büyük tehlike olan 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirmek isteyenlerin, devletimizi ele geçirme, ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir karışıklık ortamına sürükleme hevesleri; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başta yüce milletimiz olmak üzere, gazi meclisimiz, başbakanımız, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla engellenmiştir. Milletimiz bir kez daha büyüklüğünü ve korkusuzluğunu göstererek, yüksek amaçlar uğrunda ölmeyi bilen bir millet olduğunu kanıtlamıştır.

CEVABI MİLLETMİZ VERDİ

Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmak ve tarihinde görülmemiş bir karışıklığa sürüklemek isteyenlere milletimizin cevabı her zaman çok keskin ve net olmuştur. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yüce milletimizin hiçbir güç odağına fırsat tanımayacağına olan inancımla; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatan için canlarını feda eden tüm evlatlarımızı rahmetle anar, şehit ve gazilerimizin yakınlarının acılarını paylaşır, milletimize şükranlarımı sunarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.