ÇİLER, “23 NİSAN'I ÇOCUKLARLA KUTLADI

Gebze 22.04.2017 - 13:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇİLER, “23 NİSAN'I ÇOCUKLARLA KUTLADI

GAZİ  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılarak, bağımsızlığın kayıtsız şartsız Türk Milletine ait olduğunun tüm dünyaya duyurulduğu bu tarihi “ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” olarak tanımlamış, milletimizin geleceği olarak gördüğü çocuklara   bu günü armağan etmiştir.               Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve nesilden nesile aktarılmasında büyük önem sahibi olan ve Atatürk’ ün çocuklara armağan ettiği tüm dünya çocukları ile birlikte kutlanan “23 NİSAN” ı, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuk misafirlerimizi Odamız meclis salonunda konuk ederek coşkuyla kutladık.                Egemenliğin her koşulda milletimize ait oluşunun 97. Yıl dönümünü kutladığımız bu 23 NİSAN’ da, Cumhuriyetimizin kurucusu GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ’ü ve bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygıyla anar, sevgi dolu yürekleri ile hayatımızı zenginleştiren, en değerli varlıklarımız, çocuklarımızın “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” nı  kutlar, sevgiyle kucaklarım. 

GAZİ  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılarak, bağımsızlığın kayıtsız şartsız Türk Milletine ait olduğunun tüm dünyaya duyurulduğu bu tarihi “ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” olarak tanımlamış, milletimizin geleceği olarak gördüğü çocuklara   bu günü armağan etmiştir.

 

            Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve nesilden nesile aktarılmasında büyük önem sahibi olan ve Atatürk’ ün çocuklara armağan ettiği tüm dünya çocukları ile birlikte kutlanan “23 NİSAN” ı, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuk misafirlerimizi Odamız meclis salonunda konuk ederek coşkuyla kutladık.

 

             Egemenliğin her koşulda milletimize ait oluşunun 97. Yıl dönümünü kutladığımız bu 23 NİSAN’ da, Cumhuriyetimizin kurucusu GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ’ü ve bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygıyla anar, sevgi dolu yürekleri ile hayatımızı zenginleştiren, en değerli varlıklarımız, çocuklarımızın “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” nı  kutlar, sevgiyle kucaklarım. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.