Çiler, "Bina daha erken bitecek"

Dilovası 01.02.2018 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çiler, "Bina daha erken bitecek"

Gebze Ticaret Odası tarafından yapımı, yer tahsisinin Dilovası Belediyesi'nin sağladığı Halk Eğitim Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı beklenen süreçten çok daha hızlı ilerlediği görüldü.

23 Ağustos 2017 tarihinde Dilovası protokolü ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ile GTO Meclis Üyeleri'nin katılı ile gerçekleştirilen temel atma töreni ile start alan inşaatın kabası tamamen bitirildiği görüldü. Camların takılması aşamasına gelen inşaatta artık iç ince detaylar ile süreç devam edecek. Dilovası'nın en önemli ihtiyaçları arasında yer alan Halk Eğitim Merkezi'nin ve Toplum Sağlığı Merkezi'nin yapımını üstlenen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Yüklenici firmaya da teşekkür etmek gerekir. Gerçekten önemli bir performans gösterdiler. Bizlere binayı teslim edecekleri tarihten çok daha önce inşaatın tamamlanmasını sağlayacaklar. Burada emeği geçen tüm çalışanlara da ayrıca teşekkür ederim."dedi.
Gebze Ticaret Odası tarafından yapımı, yer tahsisinin Dilovası Belediyesi'nin sağladığı Halk Eğitim Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı beklenen süreçten çok daha hızlı ilerlediği görüldü.
23 Ağustos 2017 tarihinde Dilovası protokolü ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ile GTO Meclis Üyeleri'nin katılı ile gerçekleştirilen temel atma töreni ile start alan inşaatın kabası tamamen bitirildiği görüldü. Camların takılması aşamasına gelen inşaatta artık iç ince detaylar ile süreç devam edecek.
Dilovası'nın en önemli ihtiyaçları arasında yer alan Halk Eğitim Merkezi'nin ve Toplum Sağlığı Merkezi'nin yapımını üstlenen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Yüklenici firmaya da teşekkür etmek gerekir. Gerçekten önemli bir performans gösterdiler. Bizlere binayı teslim edecekleri tarihten çok daha önce inşaatın tamamlanmasını sağlayacaklar. Burada emeği geçen tüm çalışanlara da ayrıca teşekkür ederim."dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.