Çiler Bölge Basınını Ağırladı

Gebze 25.07.2018 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çiler Bölge Basınını Ağırladı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü nedeni ile Gebze Bölgesi basınını bir yemek vererek ağırladı.

Şişecam Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemeye Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler ile bölge basını katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Çiler, “Türk basınında sansürün kaldırılmasının 110. Yıldönümünde, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten tüm basın mensuplarımızın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, basınımızın demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biri olduğunu dile getiririm. BAŞARILAR DİLERİM Yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları, içinde bulunduğumuz iletişim çağında tüm dünyadaki gelişmeler hakkında toplumumuzu bilgilendirmenin yanında haber alma ve yayma özgürlüğünün de en etkili aracı olmakla beraber vatandaşımız ile devletimiz arasındaki iletişimin sağlanmasında en etkin rolü üstlenmektedirler. Tarafsız yayın anlayışı ve büyük özveriyle görevlerini yapan, Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz her faaliyette bizlerden desteklerini esirgemeyen ve mesai kavramı gözetmeden çalışan tüm basın mensuplarımıza başarılar diler, saygılarımı sunarım.” dedi.
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü nedeni ile Gebze Bölgesi basınını bir yemek vererek ağırladı.

Şişecam Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemeye Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler ile bölge basını katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Çiler, “Türk basınında sansürün kaldırılmasının 110. Yıldönümünde, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten tüm basın mensuplarımızın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, basınımızın demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biri olduğunu dile getiririm.

BAŞARILAR DİLERİM

Yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları, içinde bulunduğumuz iletişim çağında tüm dünyadaki gelişmeler hakkında toplumumuzu bilgilendirmenin yanında haber alma ve yayma özgürlüğünün de en etkili aracı olmakla beraber vatandaşımız ile devletimiz arasındaki iletişimin sağlanmasında en etkin rolü üstlenmektedirler. Tarafsız yayın anlayışı ve büyük özveriyle görevlerini yapan, Gebze Ticaret Odası olarak yürüttüğümüz her faaliyette bizlerden desteklerini esirgemeyen ve mesai kavramı gözetmeden çalışan tüm basın mensuplarımıza başarılar diler, saygılarımı sunarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.