19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çiler: “Bu millet zor günleri atlatacak”

Gebze 02.03.2020 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çiler: “Bu millet zor günleri atlatacak”

GTO, İdlib’deki hain saldırı sonrası milli duruşu gözler önüne sermek için bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda “Bu millet zor günleri atlatacak” diyen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Katil rejime karşı kararlı şekilde mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız” dedi. Gebze Ticaret Odası’nın düzenlediği ve ülke genelinde Türkiye’nin önde gelen 30’a yakın meslek örgütü, sendika konfederasyonu ve sivil toplum kuruluşu, hep birlikte açıklama yaptı. Programa;  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,  AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar,  MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen, Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve iş adamları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program İdlib şehitleri anısına hazırlanan video gösterimi ile sürdü.     ŞEHİTLERİMİZ KALBİMİZDE Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler; “Şehitlerimiz yüreğimizde, acıları kalbimizde. Tarih boyunca pek çok zorluklara göğüs geren Türk milleti bir kez daha bunun üstesinden gelmeyi başaracaktır. Şehitlerimizin anılarını yaşatacağız. Zor günlerde bu millet birleşmiştir. Bir kez daha bu zor günleri kenetlenerek atlatacağız. Burada her partiden insan var. Bu örnek olsun. Acımız tarifsiz. Acımız çok derinde. Vatan ve milletimiz için her birimiz yan yanayız” dedi.       SESSİZ KALMAMIZ BEKLENEMEZ Başkan Nail Çiler konuşmasını sürdürerek, “Dolayısıyla, masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine de açık tehdit oluşturan bu rejim unsurlarına karşı sessiz kalmamız beklenemez Tarihi ve kültürel bağlarımız bulunan, rejimin zulmünden kaçan Suriyeli kardeşlerimizin yaşama hakkını korumak tarihi, insanı ve vicdani sorumluluğumuzdur. Türk Devleti ve Ordusu, bugüne kadar, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekâtıyla terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermiştir” dedi. Konuşma sonrasında toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti.

GTO, İdlib’deki hain saldırı sonrası milli duruşu gözler önüne sermek için bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda “Bu millet zor günleri atlatacak” diyen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Katil rejime karşı kararlı şekilde mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız” dedi.

Gebze Ticaret Odası’nın düzenlediği ve ülke genelinde Türkiye’nin önde gelen 30’a yakın meslek örgütü, sendika konfederasyonu ve sivil toplum kuruluşu, hep birlikte açıklama yaptı. Programa;  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,  AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar,  MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen, Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve iş adamları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program İdlib şehitleri anısına hazırlanan video gösterimi ile sürdü.

 

 

ŞEHİTLERİMİZ KALBİMİZDE

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler; “Şehitlerimiz yüreğimizde, acıları kalbimizde. Tarih boyunca pek çok zorluklara göğüs geren Türk milleti bir kez daha bunun üstesinden gelmeyi başaracaktır. Şehitlerimizin anılarını yaşatacağız. Zor günlerde bu millet birleşmiştir. Bir kez daha bu zor günleri kenetlenerek atlatacağız. Burada her partiden insan var. Bu örnek olsun. Acımız tarifsiz. Acımız çok derinde. Vatan ve milletimiz için her birimiz yan yanayız” dedi.

 

 

 

SESSİZ KALMAMIZ BEKLENEMEZ

Başkan Nail Çiler konuşmasını sürdürerek, “Dolayısıyla, masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine de açık tehdit oluşturan bu rejim unsurlarına karşı sessiz kalmamız beklenemez Tarihi ve kültürel bağlarımız bulunan, rejimin zulmünden kaçan Suriyeli kardeşlerimizin yaşama hakkını korumak tarihi, insanı ve vicdani sorumluluğumuzdur. Türk Devleti ve Ordusu, bugüne kadar, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekâtıyla terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermiştir” dedi. Konuşma sonrasında toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.