ÇİLER’DEN 3 MÜJDE

Gebze 19.08.2016 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇİLER’DEN 3 MÜJDE

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler dün gerçekleşen 22. Meslek Komite toplantısında 3 müjdeyi ardı ardına verdi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler dün gerçekleşen oda toplantısında Gebze’ye Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulu, Huzurevi ve Öğrenci Yurdu yapılacağının müjdesini verdi. ÖĞRENCİ TAŞIMA SİSTEMİNİ KONUŞTULAR Dün Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşen 22. Meslek Komite Başkan ve üyeleri ile Mevcut Öğrenci Taşıma Sisteminin Gözden Geçirilmesi ve Sorunlara Çözüm Önerileri” konulu panel Gebze Ticaret Odası ev sahipliğinde, Meclis Salonunda yoğun ilgi ile gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, “Gebze’ye ‘’Turizm Otelcilik Meslek Okulu’’, ‘’Huzurevi’’ ve ‘’Öğrenci Yurdu’’ kazandırılacağı müjdesini verdi. Çiler, “Ticari hayatta birlik beraberlik içinde bulunulması gerekliliğinin ve önceliğimizin ‘’Gebze’’ olduğunun vurgusunu yaptı.  
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler dün gerçekleşen 22. Meslek Komite toplantısında 3 müjdeyi ardı ardına verdi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler dün gerçekleşen oda toplantısında Gebze’ye Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulu, Huzurevi ve Öğrenci Yurdu yapılacağının müjdesini verdi.

ÖĞRENCİ TAŞIMA SİSTEMİNİ KONUŞTULAR

Dün Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşen 22. Meslek Komite Başkan ve üyeleri ile Mevcut Öğrenci Taşıma Sisteminin Gözden Geçirilmesi ve Sorunlara Çözüm Önerileri” konulu panel Gebze Ticaret Odası ev sahipliğinde, Meclis Salonunda yoğun ilgi ile gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, “Gebze’ye ‘’Turizm Otelcilik Meslek Okulu’’, ‘’Huzurevi’’ ve ‘’Öğrenci Yurdu’’ kazandırılacağı müjdesini verdi. Çiler, “Ticari hayatta birlik beraberlik içinde bulunulması gerekliliğinin ve önceliğimizin ‘’Gebze’’ olduğunun vurgusunu yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.