19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇİLER’DEN ATLAS OKULLARINA ZİYARET!

Gebze 04.01.2017 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇİLER’DEN ATLAS OKULLARINA ZİYARET!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Özel Yeni Atlas Okullarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Başkan Yardımcısı Abdurrahman Aslantaş Özel Yeni Atlas Okullarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Özel Yeni Atlas Okulları Kurucusu Fuat Akyel ve Okul Müdürü Yeliz Altunbaş GTO Başkanı Nail Çiler ve Abdurrahman Altındaş’a okulla ilgili bilgiler verdi. Çiler, “Okulunuzun fiziki donanımı ve başarılarını beklediğimin çok üstünde gördüm. Uzman eğitim kadronuzla TEOG Ortalamasıyla Özel Yeni Atlas Okulları Türkiye’ye yerini almasının yanı sıra ilimizi ve ilçemizi temsil ederek bir markaya dönüşeceğine eminim. Özellikle son günlerde ülkemizde yaşanan sıkıntıların eğitimli bir gençlikle bertaraf edileceğine eminim.”  Dedi. Özel Yeni Atlas Okulları Kurucusu Fuat Akyel ise, Çiler ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, okulumuzu onurlandırdığınız ve şevkimize şevk kattığınız için teşekkür ederiz” dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Özel Yeni Atlas Okullarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Başkan Yardımcısı Abdurrahman Aslantaş Özel Yeni Atlas Okullarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özel Yeni Atlas Okulları Kurucusu Fuat Akyel ve Okul Müdürü Yeliz Altunbaş GTO Başkanı Nail Çiler ve Abdurrahman Altındaş’a okulla ilgili bilgiler verdi. Çiler, “Okulunuzun fiziki donanımı ve başarılarını beklediğimin çok üstünde gördüm. Uzman eğitim kadronuzla TEOG Ortalamasıyla Özel Yeni Atlas Okulları Türkiye’ye yerini almasının yanı sıra ilimizi ve ilçemizi temsil ederek bir markaya dönüşeceğine eminim. Özellikle son günlerde ülkemizde yaşanan sıkıntıların eğitimli bir gençlikle bertaraf edileceğine eminim.”  Dedi.

Özel Yeni Atlas Okulları Kurucusu Fuat Akyel ise, Çiler ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, okulumuzu onurlandırdığınız ve şevkimize şevk kattığınız için teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.