ÇİLER’DEN ÇİFTE MÜJDE

Gebze 21.04.2017 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇİLER’DEN ÇİFTE MÜJDE

Gebze Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı  gerçekleşti. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Meclis toplantısında aldıkları iki önemli kararı açıkladı. Hatırlanacağı üzere Geçtiğimiz yıl GTO Binasının satılması gündeme gelmiş ve tartışmalar söz konusu olmuştu. Bu konuda son sözü Nail Çiler söyledi. Çiler yönetim kuruluyla aldıkları kararla GTO binasını satmaktan vazgeçtiklerini söyledi. Gebze Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Meclis toplantısında aldıkları iki önemli kararı açıklayarak, GTO Merkez binasının daha iyi değerlendirileceğini ve mevcut binayı satmadan yenisini yapacaklarını söyledi. Bu konuda meclis üyelerinden destek isteyen Çiler, mevcut binanın daha iyi bir şekilde kullanılmasını istediklerini belirterek başta e-sınav merkezi olarak çeşitli amaçlarla kullanılmasını istediklerini açıkladı. Çiler’in bu kararı meclis üyelerinden tam destek alarak kabul edildi.

Gebze Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı  gerçekleşti. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Meclis toplantısında aldıkları iki önemli kararı açıkladı. Hatırlanacağı üzere Geçtiğimiz yıl GTO Binasının satılması gündeme gelmiş ve tartışmalar söz konusu olmuştu. Bu konuda son sözü Nail Çiler söyledi. Çiler yönetim kuruluyla aldıkları kararla GTO binasını satmaktan vazgeçtiklerini söyledi.

Gebze Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Meclis toplantısında aldıkları iki önemli kararı açıklayarak, GTO Merkez binasının daha iyi değerlendirileceğini ve mevcut binayı satmadan yenisini yapacaklarını söyledi. Bu konuda meclis üyelerinden destek isteyen Çiler, mevcut binanın daha iyi bir şekilde kullanılmasını istediklerini belirterek başta e-sınav merkezi olarak çeşitli amaçlarla kullanılmasını istediklerini açıkladı. Çiler’in bu kararı meclis üyelerinden tam destek alarak kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.